My Jurassic Farm 2018

Omschrijving My Jurassic Farm 2018

Je hebt enkel een compsognathus, een leeg veld en wat geld. Je moet je dino voeren, voor hem zorgen en zijn leefomstandigheden verbeteren!

Als je veel vis geeft, zal je dino eieren leggen die je aan de winkelier kunt verkopen. In ruil daarvoor kun je meer dieren kopen op de boerenbeurs. Maar pas op! Als je compsognathussen niet regelmatig wordt gevoed, gaan ze ergens anders voedsel zoeken!

Al je dieren moeten worden gevoerd, maar ze moeten ook schoon en gezond zijn... En je moet ook de complete boerderij schoonmaken!

In de game moet je geld verdienen door eieren en andere producten van de boerderij te verkopen. Je kunt dan op de boerenbeurs meer dieren kopen. En bij de winkelier kun je voorwerpen kopen om je boerderij te verbeteren. Naarmate je boerderij groter wordt, speel je bonusvoorwerpen vrij en kun je al je dino's aanpassen!

Tien soorten tekenfilmdieren: compsognathus, pteranodon, parasaurolophus, velociraptor, stegosaurus, plesiosaurus, triceratops, diplodocus, spinosaurus en tyrannosaurus.

Zorg dag en nacht voor je dieren: voeren,

schoon houden, ziektes behandelen etc.

Verkoop je boerderijproducten om meer geld te verdienen.

Je kunt allerlei verbeteringen aan je boerderij vrijspelen en ongelooflijke bonussen verzamelen!

Reacties op My Jurassic Farm 2018