Dune: Part Two nu al te huur en te koop via Pathé Thuis - ADV

Voor de ware filmfanaten en liefhebbers van epische verhalen biedt Pathé Thuis een bijzondere optie aan: Dune: Part Two is beschikbaar als Premium film, te huur en te koop vanaf €14,99.

T​imothée Chalamet schittert

Dune: Part Two is nu beschikbaar als Premium film, te huur en te koop vanaf €14,99. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat je vanuit het comfort van je eigen huis, op je eigen grote scherm, kunt duiken in de uitgestrekte, visueel verbluffende werelden en de diepgaande narratieve complexiteit van Dune: Part Two. De film is pas net uit de bioscoop, dus het is bijzonder dat de film al zo snel te zien is op Pathé Thuis.

Paul Muadib Atreides

Klik hier om Dune: Part Two te huren of te kopen via Pathé Thuis.

In de uitgestrekte, zanderige rijken van de cinema komt zelden een film langs die zowel het visuele spektakel als de diepgaande thematiek van Frank Herbert's iconische sciencefiction saga, Dune, evenaart. Met de komst van Dune: Part Two, exclusief beschikbaar op Pathé Thuis, duiken we opnieuw in de complexe en intrigerende wereld van Arrakis, beter bekend als Dune, waar de strijd om de meest waardevolle bron in het universum voortduurt: Spice.

De film is geregisseerd door door Denis Villeneuve, die met het eerste deel al liet zien een geweldige wereld te kunnen bouwen. Dune: Part Two het epische verhaal van macht, verraad en bestemming voort te zetten en dat ook nog eens met een stuk meer actie dan we zagen in het eerste deel. Villeneuve, bekend om zijn werk in films zoals Blade Runner 2049 en Arrival, heeft aangegeven dat dit tweede deel zich dieper zal verdiepen in de complexe relaties en de politieke intriges die het eerste deel al zo boeiend maakten.

De cast bestaat uit zowel nieuwe als terugkerende gezichten. Timothée Chalamet keert terug als Paul Atreides, wiens heroïsche reis we blijven volgen terwijl hij strijdt tegen de krachten die zijn familie en erfgoed bedreigen. Zendaya, wiens karakter Chani in het eerste deel een glimp van een grotere rol liet zien, belooft nu een belangrijker figuur te worden in Pauls strijd en ontwikkeling.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis heb je de mogelijkheid om een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, thuis te bekijken. De streamingdienst voegt elke week nieuwe titels toe aan de collectie, soms zelfs sneller, zodat je altijd de nieuwste films tot je beschikking hebt. Je betaalt alleen voor de films die je echt wilt zien. Door een film te huren, krijg je 30 dagen de tijd om deze te starten. Eenmaal gestart, heb je 48 uur om de film te bekijken en kun je deze binnen die tijd zo vaak bekijken als je wilt.