Artikelen op Nieuw Deze Week

Star Wars The Bad Batch is nu te zien op Disney+

De nieuwste Star Wars-serie op Disney+ is vanaf nu te zien op streamingdienst Disney+. Het vervolg op The Clone Wars heet Star Wars The Bad Batch en de eerste aflevering duurt maar liefst 70 minuten. Het gehele seizoen bestaat uit zestien afleveringen.

Lees verder

Alles wat je moet weten over een Amazon Prime Video abonnement

Videostreamingdienst Amazon Prime Video is soms een wat vreemde eend in de bijt. In tegenstelling tot alle andere streamingdiensten is die van Amazon niet iets waar je direct een abonnement op neemt: de dienst komt namelijk bij een Prime-abonnement van Amazon. Dat de dienst inbegrepen zit bij je Amazon abonnement, betekent echter niet dat he Amazon Prime moet onderschatten, in tegendeel zelfs. De dienst bevat ontzettend veel goede films en series. Dit is wat je moet weten over het Amazon Prime Video abonnement.

Lees verder

Netflix: De beste nieuwe films en series van mei

Vanaf mei zijn er weer een boel nieuwe films en series te zien bij Netflix, waaronder een aantal originele films en shows. Tot slot worden er ook een aantal documentaires en oudere films toegevoegd, waaronder klassiekers als Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Lees verder

Zes Netflix Original-films waar we naar uitkijken

We hebben dit jaar al kunnen genieten van diverse meeslepende en originele Netflix Original-films. Denk aan Pieces of a Woman, Finding ‘Ohana, Malcolm & Marie en To All the Boys: Always and Forever. Dit zijn nog een aantal films die je in de gaten moet houden.

Lees verder