Artikelen op Nieuw Deze Week

Dit zijn de nieuwe films en series op Videoland in oktober

Terwijl het nog best warm is buiten, brengt Videoland al eindejaar films naar de dienst. Je zou bijna vergeten dat eind oktober alweer Halloween is, maar Videoland is dit niet vergeten. Komende maand komen er een aantal toffe Halloween-films naar de dienst en wordt zelfs de kerst al ingeluid met verschillende kerstfilms. Doe je rolluiken dicht, pak een dekentje met een glaasje warme chocomel, en ga er lekker voor zitten. Hieronder volgen onze aanraders,

Lees verder

Deze films en series komen in oktober naar Netflix

In oktober worden er weer een aantal geweldige films en series toegevoegd aan Netflix die je zeker niet mag missen. Met name het vervolg op The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, die start op 9 oktober moet je zeker zien. Bekijk hieronder de lijst met alle films en series die naar de dienst komen.

Lees verder

ADV: Hoe zorgt Netflix er voor dat al haar servers blijven werken?

Heb je wel eens meegemaakt dat je lekker een serie op Netflix aan het kijken bent en er opeens een storing is? Dat is heel vervelend, maar komt gelukkig niet al te vaak voor in Nederland. Mocht er een storing zijn dan is het altijd handig even te checken of het aan Netflix ligt of aan je eigen internet. Netflix doet er namelijk alles aan om de servers naar behoren te laten werken. Dat neemt niet weg dat er in het verleden wel eens storingen zijn geweest.

Lees verder