Artikelen op Nieuw Deze Week

Netflix: Alle nieuwe films en series van Maart

Netflix komt ook in Maart met een nieuwe lijst films en series, zodat je ook volgende maand kan genieten vanuit je luie stoel. De racefans krijgen een nieuw seizoen van Formula 1, rapper Biggie krijgt een documentaire

Lees verder

Amazon Prime Video: nieuwe films en series in maart

Het winterse weer maakt langzaam plaats voor de zon, net als dat oude films en series dit doen voor de nieuwe content op Amazon Prime Video. Niet alleen de zon zal een lach op onze gezicht brengen, maar ook nieuwe content zoals Coming to America 2, de zonnige film Palm Springs en nog veel meer zijn vanaf maart te zien.

Lees verder

Juventus krijgt nieuwe documentaire op Amazon Prime: All or Nothing

Juventus krijgt een nieuwe documentaire op Amazon Prime Video. Het is niet de eerste docu voor de Oude Dame, eerder verscheen er ook al een documentaire op Netflix. Deze werd matig ontvangen omdat er niet overal toegang werd gegeven, terwijl dat juist de insteek is van dit soort documentaires.

Lees verder

Star vanaf vandaag beschikbaar op Disney+

Disney lanceert vandaag binnen Nederland het platform Star op Disney+. Met het platform komt content voor volwassenen beschikbaar, waaronder de serie Lost en de films uit de Alien-reeks.

Lees verder