Artikelen op Nieuw Deze Week

Apple begint eigen Netflix-achtige streamingdienst

Vandaag de dag bestaan er al een hoop streamingdiensten zoals Netflix, Videoland en Film1. Nu is de beurt aan Apple om er een te beginnen. Dit meldt Eddy Cue, hoofd van Software en Services bij Apple. Het nieuws werd maandag onthuld tijdens het South by Southwest-festival in Austin, Verenigde Staten.

Lees verder

Ziggo stopt met analoge TV, wat betekent dit voor jou?

VodafoneZiggo zal binnen de komende 3 jaar stapsgewijs stoppen met het aanbieden van analoge televisie. In deze drie jaar zal dus iedere Ziggo-gebruiker overstappen op digitale televisie – wat ruim 90% van de klanten al heeft en gebruikt - om plaats te maken voor een sneller en beter verbindingsnetwerk.

Lees verder

5 redenen waarom we uitkijken naar Jessica Jones seizoen 2

Nu kunnen we natuurlijk nog niet veel zeggen over seizoen 2 van Marvels Netflix-serie Jessica Jones, die 8 maart uit komt, er is gewoon niet heel veel meer bekend dan de trailers. Maar als we terugkijken naar seizoen 1 weten we wel weer waarom we zo erg uitkijken naar het vervolg.

Lees verder

Top 5: Beste Draadloze Koptelefoons

Met draadloze koptelefoons heb je geen last van een irritant draad dat er bijhangt. Ze raken in de knoop of je blijft weer ergens achter haken. Hier staan de vijf beste draadloze koptelefoons - en behalve dat ze draadloos zijn, hebben ze nog veel meer handige functies.

Lees verder