Vogelvlucht nu te huur via Pathé Thuis – ADV

De familiefilm Vogelvlucht, ook wel bekend als Migration, is nu te huur via Pathé Thuis.

De vakantie van hun leven.

De familiefilm Vogelvlucht, ook wel bekend als Migration, is nu te huur via Pathé Thuis. De film is al te zien vanaf €4,99.

In Vogelvlucht strijkt een gezin trekvogels in hun vijver neer vol spannende verhalen over verre oorden. Vervolgens lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica. Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep.

Klik hier om Vogelvlucht (Migration) te huren op Pathé Thuis vanaf €4,99.

Deze komische animatie/familiefilm is ingesproken door bekende stemmen zoals Rayen Panday, Kim van Kooten, Thomas Koekkoek en Posy Bakkum. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.