Kijk met Pathé Thuis de nieuwste bioscoopfilms vanuit je woonkamer - ADV - Advertorial

Pathé Thuis is de dienst van Pathé waarmee je zonder abonnement bioscoopfilms als eerste thuis kan zien, een account aanmaken is gratis en je betaalt per film. In dit artikel leggen we uit hoe Pathé Thuis werkt.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Thuisbioscoop.​

Pathé Thuis is de dienst van Pathé waarmee je zonder abonnement bioscoopfilms als eerste thuis kan zien, een account aanmaken is gratis en je betaalt per film. In dit artikel leggen we uit hoe de dienst werkt.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Afgelopen jaar keken mensen bijvoorbeeld al snel na release naar Top Gun: Maverick, de nieuwe actiefilm met Tom Cruise!

Pathé Thuis is beschikbaar op diverse platformen zoals: smart-tv’s, consoles, smartphones, tablet, pc en laptop. Wanneer je een film aanschaft bij Pathé Thuis is deze op alle platformen beschikbaar. Je kunt de film kijken op het platform waar jij dat het liefste doet.

Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een film niet ondertiteld is. Dit wordt vermeld op de pagina van de desbetreffende film.

Om een film te kunnen kijken heb je een account nodig en dat account is gratis.

Werkt Pathé Thuis ook in het buitenland?

Pathé Thuis werkt in Nederland en andere EU-lidstaten, daarbuiten niet. Voor het aanmaken van een account moet de gebruiker zich in Nederland bevinden.

Wat kost Pathé Thuis per maand?

Helemaal niets! Bij Pathé Thuis kun je een film huren of kopen. Je hoeft voor Pathé Thuis dus niet een maandelijks vast bedrag te betalen, maar je betaalt alleen voor de film(s) die je huurt of koopt.

Hoeveel kost een film bij Pathé Thuis?

Je huurt een film vanaf €1,99 tot en met €5,99. Je koopt een film als je deze meerdere keren wilt kijken. Na aanschaf kun je de film zo vaak kijken als je wilt binnen de apps van Pathé Thuis. Voor het kopen van een film betaal je een hogere prijs, aangezien deze film onbeperkt te kijken is. De prijs van een koop film verschilt per titel.

Wil je een Pathé Thuis-account aanmaken om zo te kunnen genieten van de nieuwste films? Dat kan je hier doen