Marvel-film Madame Web is nu te zien op Pathé Thuis - ADV

Madame Web belooft een fascinerende toevoeging te zijn aan het superheldenfilmgenre, met een centrale focus die afwijkt van de gebruikelijke actiegedreven verhalen. Deze film duikt diep in het mysterieuze en paranormale, een gebied dat zelden zo intensief wordt verkend in superheldenfilms. Daarnaast bevat de film grote sterren, zoals Dakota Johnson en Sydney Sweeney.

Sweeney naar het Spider-Verse

Het verhaal van Madame Web is gebaseerd op het gelijknamige Marvel-personage, dat bekend staat om haar psychische krachten en haar vermogen om de toekomst te zien. In de strips fungeert ze vaak als mentor of gids voor andere superhelden, met een diepe verbondenheid met het Spider-Verse. Als je hebt genoten van Venom en Venom: Let There Be Carnage, dan kan dit ook zomaar een film voor jou zijn.

D​e film is vanaf nu te huur en te koop als Premium film op Pathé Thuis. Dat betekent dat de film al beschikbaar is vanaf 14,99. Vanaf 13 mei is de film ook regulier te huur.

K​lik hier om Madame Web te huren of te kopen via Pathé Thuis

W​eet je nog niet helemaal wat je moet verwachten dan kun je hieronder alvast de trailer kijken:

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je films als Madame Web, net nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er al op nadat ze net uit de bios komen, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren of te kopen. Wanneer je een film huurt dan kun je deze binnen 30 dagen starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.