Outlander

Omschrijving Outlander

Een getrouwde militaire verpleegster wordt in 1945 op mysterieuze wijze teruggestuurd naar 1743, ten tijde van de Schotse opstand tegen de Britten. Uit noodzaak trouwt ze met een veroordeelde Highlander en wordt ze verscheurd door de liefde

Seizoenen

Outlander (S03)Movies & Series
The Battle JoinedSinds 1 maart 2018

Na een verpletterende nederlaag bij Culloden Moor in 1746 wordt Jamie gevangengezet. Claire probeert in de 20e eeuw tijdens haar zwangerschap haar verdriet te verwerken.

SurrenderSinds 1 september 2018

In de gevangenis ontdekt Jamie dat een oude vijand als bewaarder zijn leven nu tot een hel kan maken. Met de jaren proberen Claire en Frank het beste van hun huwelijk te maken, maar een ongenode gast verbreekt de illusie.

All Debts PaidSinds 1 september 2018

Jamie vindt een onverwachte bondgenoot in de Ardsmuir gevangenis, terwijl de medicijnenstudie van Claire haar crisis met Frank verergert.

Of Lost ThingsSinds 1 maart 2018

Jamie werkt op het aristocratische landgoed Hellwater en wordt met tegenzin meegesleept in de intriges van een gegoede Britse familie. In het Schotland van 1968 proberen Claire, Brianna en Roger een spoor van Jamie in de geschiedenis te vinden. Claire vraagt zich af of ze hem ooit nog zal vinden.

Freedom & WhiskySinds 1 maart 2018

Als Brianna worstelt met de onthullingen van de afgelopen zomer, maakt Claire haar duidelijk dat ze echt op haar vader lijkt, haar 18e-eeuwse Highlander-vader. Het wordt nog gecompliceerder als Roger nieuws heeft dat Claire en Brianna voor een onmogelijke keuze stelt.

A. MalcolmSinds 1 september 2018

Na tientallen jaren van elkaar gescheiden te zijn, ontmoeten Jamie en Claire elkaar weer, en blazen hun emotionele en fysieke band nieuw leven in. De zaken waarin Jamie verwikkeld is, brengen alle hoop op een eenvoudig leven echter in gevaar.

Creme de MentheSinds 1 september 2018

Na een gewelddadige confrontatie, volgt Claire haar geweten als chirurg, hoewel dat de levens van haar en Jamie in gevaar brengt. Tegelijkertijd probeert Jamie een arrestatie te ontlopen, nu een wetshandhaver hem op de hielen zit.

First WifeSinds 1 maart 2018

Claire keert met Jamie terug naar Lallybroch, waar ze niet de ontvangst krijgt die ze verwacht had. Zonder haar weten heeft Jamie keuzes gemaakt tijdens hun scheiding die nu consequenties hebben.

The DoldrumsSinds 1 september 2018

Claire en Jamie verlaten Schotland en varen naar het Caraïbisch gebied op een belangrijke zoektocht. Als de bijgelovige bemanning een zondebok zoekt voor het genoten ongeluk, komt er redding uit onverwachte hoek.

Heaven and EarthSinds 1 maart 2018

Claire probeert met alle moeite de bron van een epidemie op een schip te vinden, voordat honderden opvarenden sterven. Jamie komt in conflict met kapitein Raines, terwijl Fergus verscheurd wordt tussen loyaliteit en liefde.

UnchartedSinds 1 maart 2018

Claire waagt een gok en spoelt aan op een schijnbaar verlaten eiland, waar ze alleen maar kan proberen te overleven. De Artemis is zwaar beschadigd door de gevaarlijke wateren en Jamie brengt wat vreugde voor de bemanning tijdens de zware tegenvaller.

The BakraSinds 1 september 2018

De Artemis bereikt eindelijk Jamaica en brengt Jamie en Claire dichter bij hun doel. Op een rijkelijk bal ontmoeten de Frasers oude bondgenoten, maar ook oude vijanden die hun missie willen dwarsbomen.

Eye of the StormSinds 1 maart 2018

Claire wordt gedwongen een kat-en-muisspelletje te spelen met een oude tegenstander op haar zoektocht naar Jonge Ian. De Frasers haasten zich door de jungle van Jamaica om het ondenkbare te voorkomen.

Outlander (S04)Movies & Series

Seizoen 4 gaat verder met Claire in de jaren zestig. Samen met haar 18e eeuwse Highlander-echtgenoot Jamie probeert ze een thuis te creëren in de ruige en gevaarlijke 'Nieuwe Wereld' van het koloniale Amerika. Ondertussen zoeken hun dochter Brianna Randall en historicus Roger Wakefield in de 20e eeuw naar bewijs dat haar ouders elkaar inderdaad in het verleden hebben gevonden…

America the BeautifulSinds 5 november 2018

Na aangespoeld te zijn in North Carolina, komen Claire en Jamie voor een ingrijpende keuze over hun toekomst te staan.

OutlanderSinds 12 november 2018
OutlanderSinds 19 november 2018
OutlanderSinds 26 november 2018
OutlanderSinds 3 december 2018
OutlanderSinds 10 december 2018
OutlanderSinds 17 december 2018
OutlanderSinds 24 december 2018
OutlanderSinds 31 december 2018
OutlanderSinds 7 januari 2019
OutlanderSinds 14 januari 2019
OutlanderSinds 21 januari 2019
OutlanderSinds 28 januari 2019

Trailer

Reacties op Outlander