Black Market

8.2

Genres: Documentary

Releasejaar: 2016

30 min

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving Black Market

In zijn meest persoonlijke project tot nu toe, begeeft Michael K. Williams zich in de gevaarlijke wereld van illegale handel.

Seizoenen

Black Market (S01)Videoland

NieuwDezeWeek Promo:

New Jersey Drive

Michael reist naar Newark, New Jersey, waar werkloosheid en een overheersend gevoel van hopeloosheid de traditie van joyriding heeft veranderd in een internationale criminele operatie.

Illicit Abalone

Michael gaat naar Hout Bay, Zuid-Afrika, waar door een gebrek aan mogelijkheden tijdens de post-apartheidsjaren groepen lokale vissers zijn gaan stropen om te kunnen overleven.

Higher Stakes

Michael reist naar New York City, de plek waar het illegaal pokeren floreert, en ontdekt dat de grote verliezers soms degene zijn die de wedstrijden leiden.

The Lean Scene

Michael onderzoekt 'lean', een krachtige mix van softdrink en hoestsiroop, oorspronkelijk afkomstig uit Houston, Texas en een gevaarlijke popcultuursensatie is geworden.

Iron Pipeline

Michael ontmoet de wapensmokkelaars die wapens in een eindeloze, niet te stoppen stroom uit Amerikaanse staten met soepele regelgeving naar staten met strengere regels smokkelen.

Lifted in London

Michael bezoekt Londen waar jonge drugsverslaafden vlees en andere dagelijkse producten stelen om aan noodlijdende Britten te verkopen in een vicieuze cirkel van wanhoop en afhankelijkheid.

Trailer

Reacties op Black Market