Monkey Man: Spannende actie-thriller nu beschikbaar op Pathé Thuis – ADV - Advertorial

Monkey Man, de langverwachte thriller van de veelgeprezen regisseur Dev Patel, is eindelijk beschikbaar op Pathé Thuis. Deze film neemt je mee op een adembenemende reis door de duistere onderbuik van de Indiase samenleving.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Een uniek verhaal

Vandaag is het zover! Het langverwachte regiedebuut van Dev Patel, Monkey Man, is vanaf nu te huur via Pathé Thuis voor slechts 4,99 euro. Deze spannende actie-thriller, die Patel niet alleen regisseerde maar waarin hij ook de hoofdrol speelt, belooft een intense en meeslepende kijkervaring.

K​lik hier om Monkey Man te huren via Pathé Thuis vanaf 4,99.

N​u al een veelbelovende regisseur

Dev Patel, bekend van zijn indrukwekkende acteerprestaties in films zoals Slumdog Millionaire en Lion, maakt met Monkey Man een ambitieuze stap naar de regisseursstoel. Zijn visie komt duidelijk naar voren in de visuele stijl en de karakterontwikkeling, en toont zijn veelzijdigheid en talent. De film combineert scherpe actie, emotionele diepgang en een meeslepende verhaallijn die kijkers van begin tot eind geboeid houdt. Tegelijkertijd speelt Patel ook nog de hoofdrol in de film en dat doet hij op indrukwekkende wijze.

Sterrencast en Indrukwekkende Cinematografie

Naast Patel zelf, beschikt Monkey Man over een sterke cast van getalenteerde acteurs, waaronder Sharlto Copley en Sobhita Dhulipala, die krachtige en memorabele rollen spelen. De cinematografie, verzorgd door Felix Wiedemann, vangt de levendige en chaotische energie van India, terwijl de choreografie van de vechtscènes de actie naar een hoger niveau tilt. Kijk zelf alvast naar dit voorproefje in de trailer:

Waarom je deze film moet zien

Monkey Man biedt meer dan alleen spektakel; het is een diepgaand en relevant verhaal dat inspeelt op hedendaagse sociale problemen. Dev Patel's debuut als regisseur belooft een frisse en vernieuwende blik op het actiegenre, terwijl het tegelijkertijd doet denken aan films als John Wick. Of je nu fan bent van Patels eerdere werk als acteur of gewoon op zoek bent naar een boeiende filmervaring, Monkey Man is een must-see.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.