Wargroove

Omschrijving Wargroove

Deze turn-based strategiegame voor de Nintendo Switch biedt lokale en onlinegevechten voor één tot vier spelers.

Elke speler voert met een commandant een leger aan om oorlog te voeren met de vijand! Wargroove is extreem laagdrempelig, want de game is zo ontworpen dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Tegelijk zorgen de diepgaande spelmechanieken ervoor dat slim strategisch spel wordt beloond en de game altijd uitdagend blijft.

Kenmerken

  • Kies uit een van de meer dan twaalf Commanders uit de vier oorlogvoerende groeperingen: Cherrystone Kingdom, Heavensong Empire, Felheim Legion en Floran Tribes
  • Gebruik de unieke groove-vaardigheid van je Commander op strategische wijze om het gevecht naar je hand te zetten
  • Vecht je een weg door de campaignstand en ontdek het verhaal en de drijfveren achter elke factie
  • Daag je vrienden uit voor lokale of online-multiplayergevechten waarin je zelf de regels kunt bepalen, of speel lokaal of online in de competitieve en coöp-stand
  • Ontwerp je eigen slagvelden met de gebruiksvriendelijke kaart- en missie-editors

Kies je Commander!

De Commanders, een cast geweldige en energieke personages die elk hun eigen motivatie en persoonlijkheid hebben, vormen de kern van Wargroove. Ze zijn je in-game avatars, maar je Commanders zijn ook krachtige personages die je leger in de strijd kunnen helpen. Voorzichtigheid is echter geboden, want als ze het loodje leggen heb je het gevecht verloren!

Groovy gevechten!

Elke Commander kan een speciale move gebruiken, genaamd groove, die geactiveerd kan worden zodra de meter voor 100% gevuld is. Elke Commander heeft een unieke groove die het tij volledig kan doen keren. Mercia van het Cherrystone Kingdom kan haar groove bijvoorbeeld gebruiken om eenheden in de buurt te genezen, terwijl Valder van het Felheim Legion zijn groove gebruikt om de ondoden tot leven te wekken en daarmee een nieuwe eenheid te krijgen.

Creëer je eigen avontuur!

Zet de game volledig naar je hand door met de editors je eigen scenario's en levels te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, van het creëren van je eigen missies, plotwendingen, hinderlagen en verborgen geheimen tot het eenvoudig aanpassen van de spelregels zonder gebruik te maken van externe middelen of mods.

Weer of geen weer!

Het weer brengt een extra laagje onvoorspelbaarheid naar de veldslagen. Zal de wind je dat ene duwtje in de rug geven om de vijand te bereiken, of kom je van een koude kermis thuis door een sneeuwstorm die je troepen belemmert? Commanders moeten hun troepen door weer en wind naar de overwinning zien te leiden.

Trailer

Reacties op Wargroove