New Super Mario Bros. U Deluxe

Omschrijving New Super Mario Bros. U Deluxe

Ren, spring en stamp door 164 zijwaarts scrollende 2D-levels in traditionele Super Mario-stijl met New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch!

Tot vier spelers kunnen samenwerken om munten te verzamelen en vijanden te verslaan op weg naar de vlag, of juist proberen om elkaar in de weg te zitten om zelf zo veel mogelijk munten in de wacht te slepen.

Bowser, Bowser Jr. en de Koopalings hebben Peach' kasteel compleet overgenomen en Mario en z'n vrienden naar de verste uithoeken van het Paddenstoelenrijk geslingerd.

Ga alleen of samen met je vrienden op avontuur en doorkruis oceanen, woestijnen, moerassen en sneeuwlandschappen. Wat je ook doet, zorg dat je een stokje steekt voor Bowsers snode plannen!

Als je even geen zin hebt om de held te spelen, kun je terecht bij de verschillende singleplayer- en multiplayerstanden. Ren zo snel als je kunt naar de finish in een race tegen de klok, of ga een reeks speciale uitdagingen aan, waarbij je bijvoorbeeld vijanden van een lift af moet houden

Mario, Luigi en Toad zijn allemaal van de partij en ook Nabbit en Toadette doen een duit in het zakje. Nabbit loopt geen schade op van vijanden. Dat kan erg goed van pas komen. En als Toadette een superkroon gebruikt, verandert ze in Peachette!

Op zoek naar een moeilijkere uitdaging? Luigi's eerste hoofdrol in een platformavontuur, New Super Luigi U, krijgt ook de luxebehandeling en wordt gratis meegeleverd!

In dit avontuur is Luigi de ster van de show! De levels zijn lastiger en je hebt slechts 100 seconden op de klok, dus je zult met zevenmijlslaarzen moeten rennen om de vlag binnen de tijd te bereiken!

Mario zou Mario niet zijn zonder een lading power-ups die je onderweg kunnen helpen. Van voorwerpen en pakken die je helden transformeren, tot een hele rits Yoshi's met unieke vaardigheden, Bowsers onderdanen zullen niet weten wat hen overkomt!

Tijdens je reis om de prinses te redden kom je vele verschillende power-ups tegen die je uit de penarie kunnen helpen.

Superkroon:Deze power-up is exclusief voor Toadette. Als je dit voorwerp pakt, verandert Toadette in Peachette. Peachette kan twee keer achter elkaar springen, door de lucht zweven, en omhoog stuiven als ze in een afgrond tuimelt!

Supereikel: deze handige noot verandert je helden in vliegende eekhoorns, waardoor ze zich elegant door de lucht kunnen bewegen! Ze kunnen zelfs eventjes aan muren blijven hangen. Deze power-up is meer dan slechts een lekker tussendoortje!

Vuurbloem: als je helden vuurballen beginnen te werpen, wordt het vijanden gegarandeerd te heet onder de voeten!

IJsbloem: bevries je tegenstanders met deze ijskoude bloem. Raak vijanden met een ijsbal om ze in een ijsblokje te veranderen en maak daarna handig gebruik van je frisse opstapje!

Minipaddenstoel: met een minipaddenstoel word je enorm klein! Naast dat je held op deze manier door de kleinste gaatjes past, kan hij of zij ook over water lopen, sneller rennen en hoger springen dan voorheen.

Pinguïnpak: gooi ijsballen en glij op je buik over het ijs om je sneller voort te bewegen! Je helden glijden met dit pak niet zo snel uit op ijs en kunnen zich in het water vrij bewegen!

Propellorpaddenstoel: voer een propellersprong uit om heel hoog te komen en langzaam weer met beide benen op de grond te landen.

Superster:word onoverwinnelijk! Je held kan een korte tijd geen schade oplopen en zal duikelen in plaats van normaal springen. Desondanks moet je de gaten in de gaten blijven houden!

Mario's trouwe vriend keert terug om spelers een ritje te geven. Spring op Yoshi's rug en gebruik Yoshi's lange tong om vijanden en fruit in te slikken, of gebruik de ongeëvenaarde sprongkracht om nieuwe hoogtes te bereiken!

Trailer

Reacties op New Super Mario Bros. U Deluxe