Ziggo Movies en Series XL en On Demand- Hoe werkt het?

De mooiste films, series en tv-zenders liggen binnen handbereik met de verschillende Movies & Series tv-pakketten van Ziggo. Ook biedt Ziggo On Demand het huren van een filmpje of serie tegen een lage prijs.

Movies & Series XL & On Demand

Ziggo Movies & Series biedt drie tv-abonnementen, waarbij de films en series onbeperkt te bekijken zijn tegen een maandelijkse prijs. Daarnaast biedt Ziggo ook On Demand; eenmalig een film huren tegen een lage prijs.

ziggo movies series xl

Wat zijn de verschillen tussen al die abonnementen en On Demand? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Movies & Series

Dit pakket is standaard inbegrepen bij Max- en Complete-pakketten. TV Complete is een tv-pakket met meer dan 80 zenders, waarbij de Mediabox XL inbegrepen is. Hiermee krijg je de mogelijkheid om op te nemen, terug te spoelen, te pauzeren enzovoorts. Ook krijg je met het Movies & Series-pakket honderden films en complete seizoenen van series tot je beschikking. De series zijn gemaakt door ABC Studios. Zij maken al 50 jaar prijswinnende series waaronder Criminal Minds, Scandal en American Crime. Het pakket wordt maandelijks aangevuld met een vers aanbod aan films en series. Wat dit pakket mist, zijn de populaire HBO-series.

Ziggo Movies & Series bedraagt €6,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Lees ook:

Movies & Series L

Dit is een uitgebreider tv-pakket waarbij de HBO-series wel bij inbegrepen zijn. Exclusieve series als Game of Thrones en Westworld hoef je hierin niet te missen. Deze series zijn 24 uur na uitzending in Amerika al beschikbaar op jouw tv. Ook kan je On Demand kijken met de interactieve mediabox of kijken op de telefoon via de Ziggo GO app. Dit pakket is gratis voor klanten die Vodafone en Ziggo combineren. Ook is het onderdeel van non-stop extra's van Vodafone en Ziggo, waaronder korting op een Vodafone abonnement, dubbele data op elk mobiel abonnement, extra tv-pakket naar keuze (Ziggo Sport Totaal, Ziggo Kids enz.) en de mogelijkheid om 20 apparaten te beveiligen.

Ziggo Movies & Series L is gratis en exclusief voor Vodafone- en Ziggo-klanten.

Movies en Series XL

Dit is het meest complete tv-pakket met exclusieve series van HBO, waaronder Game of Thrones. Het verschil tussen het L- en XL-pakket zijn de extra zenders die je krijgt bij het XL-pakket. Je krijg meer dan 40 extra zenders, waarbij er maandelijks nieuwe films en series worden toegevoegd. Dit pakket is standaard inbegrepen bij Max. Alles-in-1 Max biedt het grootste zenderaanbod met meer dan 125 digitale tv-zenders en 54 tv-zenders.

Movies en Series XL bedraagt €11,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Lees ook:

Je kan met de tv-pakketten onbeperkt films en series kijken zonder extra kosten. Met Ziggo On Demand kan je de nieuwste films bekijken vanaf je eigen, comfortabele bank, maar wel tegen een lage prijs.

Het is te vergelijken met het "bestellen van een film". Elke maand wordt er een nieuw lijstje toegevoegd aan de huurfilms bij Ziggo On Demand. Zo kan je nu bijvoorbeeld de film Green Book huren voor een eenmalig bedrag van € 5.99.

Een interactieve Mediabox XL is nodig om On Demand te gebruiken. Deze wordt standaard geleverd bij Complete- en Max-pakketten. Op de afstandsbediening druk je op On Demand of op menu. Ga naar Kids, Movies of Series en kies een film/serie. Druk op OK als de keuze is gemaakt, als er om een pincode wordt gevraagd, is dit standaard 0000. Selecteer 'bevestigen' of 'afspelen' en je kan beginnen met kijken.

Niet alle films zijn te huur. Velen zijn alleen inbegrepen bij het Movies & Series L- en XL-pakket. Check via de link hieronder welke films en series in juni worden toegevoegd.

Lees ook: