Ziggo Movies & Series (XL): Films en Series Juni-Update

Dit is alles wat er naar Ziggo Movies & Series (XL) komt in juni.

Juni Op Ziggo

Wie dacht dat Ziggo even pauze zou nemen na al het geweld rondom Game of Thrones afgelopen maanden, heeft het aan het verkeerde eind. Er is een leven ná GoT, zo bewijst ook deze juni-update weer. We zetten hieronder alle nieuwe Ziggo Movies & Series (XL)-titels voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat je de komende maand kan verwachten.

Lees ook:

Ugly Betty Seizoen 1 t/m 4 - Vanaf 3 Juni

Betty uit Queens is niet bepaald een fahionista, dus iedereen kijkt ervan op wanneer ze bij modeblad ‘Mode’ gaat werken. Ze probeert haar plek te vinden in de keiharde en glamoureuze wereld van de modejournalistiek.

The Night Shift Seizoen 1 t/m 4 - Vanaf 6 Juni

Dramaserie waarin een aantal voormalige legerartsen wordt gevolgd tijdens de nachtdienst in het San Antonio ziekenhuis. Ze gebruiken de expertise die ze in oorlogsgebieden hebben opgedaan en doen alles om hun patiënten te kunnen helpen.

Zac & Mia Seizoen 1 & 2 - Vanaf 6 Juni

Zac is de enige tiener op de afdeling oncologie, totdat de aantrekkelijke tiener Mia in de kamer naast de zijne komt te liggen. De twee hebben naast hun ziekte niets met elkaar gemeen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee.

Big Little Lies Seizoen 2 - Vanaf 10 Juni

Big Little Lies is gebaseerd op de bestsellers van Liane Moriarty en draait om vriendschap tussen een aantal moeders die een ogenschijnlijk perfect leven leiden. Alles lijkt in het tweede seizoen hetzelfde in de sjieke badplaats Monterey, CA. Maar de feestelijke avond op school met dramatische afloop in het eerste seizoen veranderde alles. De "Monterey Five" - Witherspoon, Woodley, Kidman, Dern en Kravitz - bonden samen en pakken hun verstoorde levens weer op, terwijl Perry's rouwende moeder (Meryl Streep) naar de stad komt op zoek naar antwoorden na de dood van haar zoon. Het nieuwe seizoen belooft weer tal van wendingen en verrassingen.

Lees ook:

Vikings Seizoen 5B - Vanaf 15 Juni

Seizoen 5 komt terug met de komst van een legendarische Duke Rollo, die onrust veroorzaakt in het Kattegat. Bjorn, Lagertha en Heamund vluchten voor de troepen van Ivar, maar Ivar's regering zal niet onbetwist blijven en oude vijanden zullen bondgenoten worden.

Euphoria Seizoen 1 (Wekelijks) - Vanaf 17 Juni

Een kijkje in het leven van een groep middelbare scholieren die worstelen met drugs, seks en geweld.

Divorce Seizoen 3 (Wekelijks) - Vanaf 1 Juli

Sarah Jessica Parker en Thomas Haden Church vertolken de hoofdrollen in deze verfrissend eerlijke comedyserie over het eindeloze scheidingsproces na het spaak lopen van een huwelijk.

Lees ook:
Vikings

44 min

Releasejaar: 2017

Action | Adventure | Drama | History | Romance | War

Trailer & info
Divorce

30 min

Releasejaar: 2016

Comedy | Drama

Trailer & info
Big Little Lies

60 min

Releasejaar: 2017

Crime | Drama | Mystery

Trailer & info