Netflix Juni-Update: Alle Nieuwe Series

Dit zijn alle Netflix-series die in juni worden toegevoegd aan de streamingdienst.

Netflix-Series Juni

De lijst met Netflix-series die in juni worden toegevoegd is zo ontzettend lang, dat we geen ruimte meer hebben voor films. We hebben de twee netjes opgedeeld in twee artikelen, om het overzichtelijk te houden. Hieronder volgen álle series die in juni naar Netflix komen, in volgorde van uitkomen. Wil je weten welke nieuwe Netflix-films er in juni komen? Die hebben we hier voor je.

Malibu Rescue: The Series - 3 juni

Na Malibu Rescue: The Film komt al snel het vervolg in de vorm van een serie. De jonge strandwachten lijken weer in genoeg rare situaties terecht te komen terwijl ze het strand veilig proberen te houden. Tyler en de anderen moeten het ondertussen opnemen tegen een aantal kinderen die zichzelf beter vinden dan anderen.

Black Mirror Seizoen 5 - 5 juni

De populaire anthologieserie keert terug met een vijfde seizoen. Er komen drie nieuwe verhalen, in vijf afleveringen. Ze zijn bedacht en geschreven door Charlie Brooker en uitvoerend producent Annabel Jones. Onder de cast bevinden zich dit maal onder anderen Miley Cyrus (Hannah Montana), Anthony Mackie (Avengers: Endgame), Topher Grace (That 70's Show) en Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy).

Tales of the City - 7 juni

Een miniserie gebaseerd op de boeken van Armistead Maupin, met hoofdrollen voor Laura Linney (Ozark) en Ellen Page (Umbrella Academy). Mary Ann verliet twintig jaar geleden San Francisco om een carrière op te bouwen in Connecticut. Inmiddels heeft ze een midlifecrisis en keert ze terug naar de grote stad, waar ze wordt herenigd met haar dochter Shawna en haar ex-man Brian.

Designated Survivor Seizoen 3 - 7 juni

Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) is de designated survivor, de aangewezen overlevende. Tijdens belangrijke gebeurtenissen, waar de president, vicepresident en het kabinet samenkomen op één plek, zorgt de designated survivor dat hij op een veilig plek elders zit, zodat er altijd iemand de president kan opvolgen in geval van een aanslag. Je raadt al wat er gebeurd, Kirkman wordt president van de Verenigde Staten en in het derde seizoen probeert hij herverkozen te worden.

Lees ook:

Super Monsters Monster Pets - 7 juni

monster pets

Er komt weer een nieuwe avontuur van de Super Monsters. De ouders van een groep peuters zijn de meest beroemde monsters en de peuters bereiden zich voor op de kleuterklas door hun speciale krachten onder controle te krijgen. Op Netflix vind je ook een andere serie en drie films van de schattige monstertjes.

3% Seizoen 3 - 7 juni

3% is een Brazilliaanse dystopische serie. De wereld is sterk verdeeld tussen vooruitgang en verwoesting. De mensheid krijgt de kans om de "betere" kant te bereiken, maar er is slechts 3% die daarin slaagt. Mensen van 20 jaar en ouder kunnen zich aanmelden voor een wreed selectieproces. De eerste twee seizoenen zijn al te zien op Netflix.

The Chef Show - 7 juni

Twee vrienden experimenteren met verschillende gerechten, recepten en technieken en nodigen hun vrienden uit, waaronder de cast van de Avengers (Tom Holland, Robert Downe Jr, Kevin Feige, de Russo-broers). De show is gebaseerd op de film Chef uit 2004, die net als nu door Jon Favreau (Iron Man) werd geregisseerd.

Jinn - 13 juni

Een meisje laat per ongeluk een djinn vrij, een bovennatuurlijk onzichtbaar wezen, dat bezit kan nemen van mensen en ze van hun vrije wil ontdoet. Deze djinn neemt het lichaam en de geest van een tienerjongen over. Het blijkt dat er een duister kwaad is ontsnapt en dat de wereld wordt bedreigd. Deze Arabisch gesproken coming-of-age-serie bestaat uit vijf afleveringen.

Dark Seizoen 2 - 21 juni

De sciencefiction-dramaserie Dark is de eerste Duitse Netflix-productie. In een Duits stadje worden twee jonge kinderen vermist. Vier families aan op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties. Dark zit vol bovennatuurlijke elementen en was een van de meest bekeken niet-Engelse series.

Mr. Iglesias - 21 juni

mr. iglesias

Gabriel Iglesias, ook wel bekend als de Fluffy Guy, is een Amerikaanse stand-upcomedian van Mexicaanse afkomst. Een aantal van zijn shows zijn al te zien op Netflix, nu komt de comedian met een comedyserie. Iglesias speelt hierin een geschiedenisleraar die getalenteerde buitenbeentjes probeert te helpen.

Go! Vive A Tu Manera Seizoen 2 - 21 juni

Deze oorspronkelijk Argentijnse serie (optioneel Nederlands gesproken) komt met een tweede seizoen. Mia krijgt een beurs voor een prestigieuze toneelschool en maakt er goede vrienden. Ze bots helaas al snel met de populaire dochter van de directeur.

Dope Seizoen 3 - 28 juni

Dope geeft een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs, omdat de documentaireserie is gefilmd vanuit het perspectief van de dealers, gebruikers en de politie. Het draait allemaal om het drugsprobleem in de Verenigde Staten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende cameraploegen, waardoor zowel de politie als de drugsdealer die de politie op het spoor is wordt gevolgd. In iedere aflevering staat een andere drug centraal.

Motown Magic Seizoen 2 - 28 juni

In deze animatieserie staat muziek centraal. Een 8-jarig jongetje leeft in Motown en heeft een magische kracht: hij kan kunst transformeren tot levende wezens. Hij gebruikt hiervoor de betoverde kwast Master Piece. Iedere aflevering draait om een nummer van Berry Gordon Jr.'s Motown.

RuPaul's Drag Race: All Stars Seizoen 4 - 29 juni

De bekende dragqueen RuPaul is op zoek naar de beste performers in deze Amerikaanse reality-competitie. In deze All Star-variant nemen dragqueens uit voorgaande seizoenen het tegen elkaar op voor een hoofdprijs van 100.000 euro.

Glee Seizoen 1 t/m 6 - 30 juni

Alle seizoenen van Glee komen naar Netflix. Een groep ambitieuze leerlingen pobeert te ontsnappen aan de realiteit van de middelbare school en beginnen een koor onder leiding van een docent. Vanaf 30 juni zijn de avonturen van de William McKinley High School opnieuw te beleven en kunnen we weer meezingen met onze favoriete nummers.

Marvel's Jessica Jones Seizoen 3 - binnenkort

Jessica Jones is gebaseerd op de gelijknamige superheld van Marvel. Jones wordt vertolkt door Krysten Ritter. Na dit derde seizoen zit het er helaas op voor Jessica Jones (net als voor DareDevil, The Punisher, Luke Cage en Iron Fist). Nu Marvel onderdeel is van Disney, zullen Marvel-series en -films op de aankomende streamingdienst Disney+ verschijnen.

Lees ook:

Trinkets - in juni (geen definitieve datum bekend)

trinkets

Drie tienermeisjes uit totaal verschillende sociale kringen (een populair meisje, een muurbloempje en een buitenstaander) sluiten een onverwachte vriendschap omdat ze een passie delen over winkeldiefstal. Ze ontmoeten elkaar dan ook bij een anonieme winkeldiefstal-meeting. Er is nog geen definitieve datum bekend, behalve dat dit in juni zal zijn.

Lees ook:
Designated Survivor

60 min

Releasejaar: 2016

Action | Drama | Mystery | Thriller

Trailer & info
Black Mirror

60 min

Releasejaar: 2011

Drama | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info
Marvel's Jessica Jones

56 min

Releasejaar: 2015

Action | Crime | Drama | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info
Malibu Rescue

Releasejaar: 2019

Family

Trailer & info
Super Monsters

23 min

Releasejaar: 2017

Animation | Comedy | Family | Horror

Trailer & info
Dope

45 min

Crime | Documentary

Trailer & info
3%

Releasejaar: 2019

Trailer & info
RuPaul's Drag Race

45 min

Releasejaar: 2009

Game-Show | Reality-TV

Trailer & info
Motown Magic

Releasejaar: 2019

Animation | Music

Trailer & info
Go! Vive a Tu Manera

40 min

Releasejaar: 2019

Comedy | Musical

Trailer & info
Jinn

Releasejaar: 2019

Drama | Fantasy | Horror | Sci-Fi

Trailer & info