Netflix Mei-Update: Alle Nieuwe Series

Dit zijn alle Netflix-series die in mei worden toegevoegd aan de streamingdienst.

Netflix-Series Mei

De lijst met Netflix-series die in mei worden toegevoegd is zo ontzettend lang, dat we geen ruimte meer hadden voor films. We hebben de twee netjes opgedeeld in twee artikelen, om het voor jullie overzichtelijk te houden. Hieronder volgen álle series die in mei naar Netflix komen, in volgorde van uitkomen. Wil je alle nieuwe Netflix-films op een rijtje? Die hebben we hier voor je.

Undercover - 3 mei

Undercover speelt zich af in de Limburgse onderwereld. Ferry Bouwman (Frank Lammers) is de Walter White van het zuiden. Bouwman is namelijk één van 's werelds grootste XTC-producenten. Hij en zijn vrouw (Elise Schaap) wonen op een campingterrein op de grens van Nederland en België. De undercoveragenten, gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver, proberen te infiltreren in het netwerk om de louche zaak op te rollen.

Lees ook:

Flinch - 3 mei

'Flinch' is een nieuwe actie/komedie-gameshow met één simpele regel: je mag niet terugdeinzen (flinchen). De show speelt zich af op een afgelegen boerderij in de heuvels van Ierland, waar dappere en onnozele deelnemers zich verzamelen om hun angsten onder ogen te komen in verschillende heftige opdrachten. Als ze ergens van terugdeinzen zijn er pijnlijke consequenties voor zowel de spelers als de hosts - die allemaal een speler kiezen als vertegenwoordiger.

Dead To Me - 3 mei

Jen (Christina Applegate) is een cynische weduwe die probeert de aanrijding en daarmee moord op haar man op te lossen. Judy (Linda Cardellini) is een optimistische vrijbuiter die recent haar eigen tragische verlies heeft moeten verwerken. Wanneer de twee elkaar ontmoeten in een praatgroep worden ze tegen verwachting in vrienden - hoewel hun persoonlijkheden mijlenver van elkaar af liggen. Wanneer ze (met wat hulp van een paar flessen wijn, Entenmanns koekjes en een gedeelde affiniteit voor The Facts of Life) een band krijgen, probeert Judy Jen af te schermen van een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen verwoesten.

Tuca & Bertie - 3 mei

Tuca & Bertie is een geanimeerde komedieserie over de vriendschap tussen twee dertigjarige vogelvrouwen die in hetzelfde appartementencomplex wonen. Tuca (Tiffany Haddish) is een zelfverzekerde, zorgeloze toekan en Bertie (Ali Wong) is een gespannen, dagdromende zangvogel.

Arrow Seizoen 7 - Vanaf 5 mei

Verwende miljardairszoon en playboy Oliver Queen wordt vermist na een ongeluk met zijn jacht. Vijf jaar later keert hij terug als een veranderd man, vastbesloten om zijn corrupte stad schoon te vegen als een burgerwacht met een kap en boog.

The 100 Seizoen 6 - Vanaf 7 mei

Zevenennegentig jaar nadat een nucleaire oorlog de samenleving verwoest zendt een ruimteschip honderd overlevende tieners terug naar aarde, hopende dat ze de planeet opnieuw kunnen opbouwen.

DC's Legends of Tomorrow Seizoen 4 - Vanaf 8 mei

Tijdreiziger Rip Hunter moet een team van bij elkaar geraapte helden en slechteriken verzamelen om te voorkomen dat een apocalyps niet alleen de aarde, maar de gehele tijd aantast.

Lucifer Seizoen 4 - 8 mei

Lucifer is verveeld en niet blij met zijn baan als de Lord of Hell. Hij staat zijn troon af en verlaat zijn koninkrijk voor de geweldige, glimmende gekte van Los Angeles, waar hij de LAPD helpt met het vangen en straffen van criminelen.

Easy Seizoen 3 - 10 mei

Easy is een anthologieserie van maker Joe Swanberg die dieper duikt in verschillende personages uit Chicago. De hoofdrolspelers krijgen te maken met een modern web van liefde, seks, technologie en cultuur.

The Society - 10 mei

The Society volgt een groep tieners die op mysterieuze wijze wordt getransporteerd naar een nagemaakte versie van hun rijke stadje in New England, zonder enig spoor van hun ouders. Terwijl ze worstelen met het ontdekken wat er is gebeurd en hoe ze weer thuis komen, moeten ze een samenleving creëren en allianties smeden als ze willen overleven. De serie is een moderne versie van Lord of the Flies.

Patriot Act With Hasan Minhaj: Volume 3 - 12 mei

Patriot Act met Hasan Minhaj ontdekt het moderne culturele en politieke landschap met diepgang en oprechtheid. Elke week brengt Minhaj zijn unieke komische stem en kunde in het vertellen van verhalen om de grotere trends van onze gefragmenteerde wereld te ontdekken.

The Rain Seizoen 2 - 17 mei

De wereld zoals we deze kennen is geëindigd. Zes jaar nadat een bruut virus wordt verspreid via de regen en bijna alle levende mensen uitroeit, komen twee Deense familieleden hun bunker uit om door de overblijfselen van de samenleving te lopen. Ze worden snel vergezeld door een groep jonge overlevenden die samen het gevaar trotseren in een verlaten Scandinavië.

Nailed It Seizoen 3 - 17 mei

Nailed It is een spin op het bekende kookgenre. In deze serie, gehost door Nicole Byer en Jacques Torres, moeten amateurkoks met een slechte naam proberen om eetbare stukjes kunst na te maken. De winnaar krijgt 10.000 dollar. Het is net zoveel een competitie als een show vol mislukkingen.

She's Gotta Have It Seizoen 2 - 24 mei

Een serieuze sexy komedie en een overdadige viering van vrouwelijke kracht. She's Gotta Have It zet de vrijgevochten artiest Nola Darling (DeWanda Wise) midden in een modern en relevant portret van jonge, opkomende talenten. Een serie van Spike Lee (BlacKkKlansman).

What/If - 24 mei

In de anthologieserie What/If krijgt een pasgetrouwd stel uit San Fransisco met weinig geld om handen een lucratief, maar dubieus voorstel van een mysterieuze vrouw. De cast bestaat naast de 49-jarige Renée Zellweger uit Jane Levy, Blake Jenner, Samantha Ware, Keith Powers, Daniella Pineda, Juan Castano, John Clarence Stewart en Dave Annable. Mike Kelley is een van de showrunners van de show en de serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

How To Sell Drugs Online (Fast) - 31 mei

Hoe win je je vriendin terug van een drugsdealer? Voor Moritz is het antwoord helder: ga zelf betere drugs verkopen. Samen met zijn beste vriend Lenny lanceert hij vanuit zijn slaapkamer een onverwacht succesvolle online drugshandel. De serie is geïnspireerd door echte gebeurtenissen.

Good Girls Seizoen 2 - 31 mei

Drie huisvrouwen vinden zich plots in noodlottige omstandigheden en moeten kiezen: spelen ze het veilig of riskeren ze alles om hun macht terug te winnen?

When They See Us - 31 mei

Het leven van vijf donkere en Latino tieners (14 tot 16 jaar oud) uit Harlem (New York) staat volledig op zijn kop als zij onterecht worden veroordeeld voor een verkrachting in Central Park. When They See Us volgt het vijftal gedurende een tijdspanne van 25 jaar. Toen de 28-jarige Trisha Meili in de avond van 19 april 1989 haar gebruikelijke hardlooprondje door Central Park liep, werd ze aangevallen en gewelddadig verkracht. Haar verwondingen waren zo ernstig dat ze op het randje van de dood verkeerde.

Check hier een lijst met alle Netflix-films van mei.

The 100

Releasejaar: 2014

Drama | Mystery | Sci-Fi

Trailer & info
Lucifer

42 min

Releasejaar: 2015

Crime | Drama | Fantasy

Trailer & info
DC's Legends of Tomorrow

42 min

Releasejaar: 2016

Action | Adventure | Drama | Sci-Fi

Trailer & info
She's Gotta Have It

30 min

Releasejaar: 2017

Comedy

Trailer & info
Easy

30 min

Releasejaar: 2016

Comedy

Trailer & info
The Rain

Releasejaar: 2019

Trailer & info
Good Girls

43 min

Releasejaar: 2018

Comedy | Crime | Drama

Trailer & info
Arrow

42 min

Releasejaar: 2012

Action | Adventure | Crime | Drama | Mystery | Sci-Fi

Trailer & info
Patriot Act with Hasan Minhaj

25 min

Releasejaar: 2018

Comedy | News | Talk-Show

Trailer & info
Undercover

Releasejaar: 2019

Crime | Drama | Thriller

Trailer & info
The Society

Releasejaar: 2019

Drama | Mystery

Trailer & info