Ziggo Movies & Series (XL): Films en Series Juli & Augustus-Update

Dit is alles wat er naar Ziggo Movies & Series (XL) komt in juli en augustus.

Juli & Augustus op Ziggo

Ook in juli en augustus worden er nieuwe toptitels toegevoegd. We hebben alle nieuwe Ziggo Movies & Series (XL)-titels voor je op een rijtje gezet. We wensen je alvast veel kijkplezier.

Divorce Seizoen 3 (Wekelijks) - vanaf 2 Juli

In deze komedieserie zien we Sarah Jessica Parker (Frances) en Thomas Haden Church (Robert) in de hoofdrollen. Beiden lopen ze vast in een eindeloze scheidingsproces. In seizoen drie zien we hoe nieuwe partners voor nogal ongemakkelijke situaties kunnen zorgen tussen Frances en Robert.

Lees ook:

Succession Seizoen 2 (Wekelijks) - Vanaf Augustus

In deze dramaserie runt familie Roy één van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld. De gezondheid van vader Logan Roy gaat achteruit, waardoor de kinderen moeten strijden om de macht binnen het bedrijf.

Ballers Seizoen 5 (Wekelijks) - Vanaf Augustus

In deze komedie/dramaserie speelt Dwayne Johnson de rol van Spencer Strasmore, een gepensioneerde football-player. Hij omarmt zijn baan als financieel manager van huidige sterspelers en stelt hun belangen voorop.

Share (Film) - 29 Juli

In deze dramafilm volgen we het verhaal van Mandy (Rhianne Barreto), een 16-jarige atleet. Haar wereld staat op zijn kop wanneer ze een video ontdekt van een nacht waarvan ze zich niks meer van herinnert.

The Rook Seizoen 1 - vanaf 1 Juli

In deze drama/fantasy-serie volgen we het verhaal van Myfanwy Thomas, een jonge vrouw die bijkomt op de Millennium Bride in London en omringd is door dode lichamen. Ze weet verder niet wie zij is en wat er is gebeurd. Langzamerhand komt ze erachter dat ze een hoge functie heeft bij de geheime dienst voor mensen met paranormale gaven.

Legion Seizoen 1 t/m 3 - Vanaf 30 Juni

In deze FX & Marvel drama/sci-fi serie volgen we het verhaal van David Haller, een jonge man die gediagnosticeerd is als schizofreen. Heel zijn leven veranderd nadat hij na een vreemde ontmoeting speciale krachten ontdekt.

Lees ook:

New Amsterdam Seizoen 1 - Vanaf 1 Juli

Dr. Max Goodwin is een charmante man en wordt de nieuwe medisch directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden.

Castle Seizoen 1 t/m 8 - Vanaf 1 Juli

Auteur Richard Castle wordt op een dag ondervraagd door politie in New York over een reeks moorden. De moorden lijken een imitatie te zijn van de misdrijven in zijn boeken.

Mary Kills People Seizoen 3 - 10 Juli

Een dramaserie waarin we het verhaal volgen van Dr. Mary Harris, een alleenstaande moeder en arts. Ze helpt terminale zieke patiënten die willen sterven, wat haar de 'engel des doods' maakt.

The Real O'Neals Seizoen 1 & 2 - 15 Juli

In deze komedieserie volgen we een Iers-Amerikaans gezin uit Chicago. Een gezin waarbij ieder gezinslid iets blijkt te hebben; de ouders willen scheiden, het oudste kind heeft anorexia, het middelste kind is homoseksueel en de jongste is een oplichter.

Lees ook:
Divorce

30 min

Releasejaar: 2016

Comedy

Trailer & info