Royal Dream: Smith Price is een vreselijk arrogante, ondraaglijk sexy topadvocaat. Belle is zijn nieuwe assistent. Waar is ze aan begonnen?

Auteur: Geneva Lee

Omschrijving Royal Dream: Smith Price is een vreselijk arrogante, ondraaglijk sexy topadvocaat. Belle is zijn nieuwe assistent. Waar is ze aan begonnen?

Laat je verleiden door de bestsellerserie die al een miljoen lezers in zijn greep houdt Vijftig tinten grijs meets het Britse koningshuis Belle Stuarts leven ligt in puin. Haar verloofde is vreemdgegaan, haar bruiloft afgezegd en ze is wanhopig op zoek naar werk. Ze accepteert een baantje als persoonlijk assistent van Smith Price, een Londense advocaat die enorm succesvol, ondraaglijk arrogant en ongelooflijk sexy is. Belle weet dat deze man gevaarlijk is, maar de wederzijdse aantrekkingskracht tussen hen blijkt onmogelijk te negeren… In de pers 'Pak een glas koude limonade en de grootste ventilator die je kunt vinden voordat je dit zinderende meesterwerk gaat lezen.' HuffPost 'Blauw bloed kan erg warm zijn!' Hebban.nl 'De prins is een heerlijke badboy voor wie iedere lezer zal vallen, maar Clara mag er ook zijn. Ze is wat pittiger dan de meeste dames in dit genre en dat maakt het verhaal extra leuk.' Chicklit.nl 'Als je in de stemming bent voor een nieuwe hot and steamy, die goed geschreven is en een spannende en verslavende verhaallijn heeft, moet je deze serie gaan lezen!' Kwanteinwonderland.com

NieuwDezeWeek Promo:

Reacties op Royal Dream: Smith Price is een vreselijk arrogante, ondraaglijk sexy topadvocaat. Belle is zijn nieuwe assistent. Waar is ze aan begonnen?