Videoland: Beste Films En Series In Mei

Dit zijn de beste films en series die in mei aan Videoland worden toegevoegd.

Videoland Mei-Update

Videoland voegt zoals altijd weer tientallen films, series, tv-programma's en documentaires toe aan hun streamingaanbod. We zijn door het aanbod van de nieuwe maand heen gegaan en hebben de pareltjes voor je uitgezocht. Check ze hieronder. Veel streamplezier!

Hawaii Five-0 Seizoen 8 - Vanaf 3 Mei

Steven McGarrett keert terug naar zijn geboortestad Oahu om de moordenaar van zijn vader te vinden. De gouverneur geeft hem de kans zijn eigen task force (Five-0) op te zetten.

Nieuwe Buren Seizoen 4 - Vanaf 10 Mei

Nederlandse dramaserie waarin chantage, bedrog, geheimen en voyeurisme terugkerende thema's zijn. Eva en Peter pakken hun leven in de Almeerse Zonnewijk weer op. Ze vormen nu eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Haar officiële adoptie is in gang gezet en het ziet er positief uit. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan, maar de geplande adoptie komt in gevaar wanneer haar biologische vader Milo zich meldt. Milo en zijn vrouw Anouk nemen hun intrek in de wijk. Hun 17-jarige dochter Fay vindt hun nieuwe omgeving aanvankelijk maar saai en burgerlijk. Al snel ontdekt ze echter dat deze wijk niet zo onschuldig is als het lijkt. Nieuwe Buren is gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort.

Saving Private Ryan (Film) - Vanaf 4 Mei

Na de aankomst in Normandië gaat een groep soldaten achter de vijandelijke linies om een paratrooper terug te halen. Zijn broers zijn gedood op het strijdveld en het Amerikaanse leger wil voorkomen dat zijn familienaam sterft bij hem. Een klassieke film van regisseur Steven Spielberg.

Cast Away (Film) - Vanaf 15 Mei

Een man strandt op een onbewoond eiland nadat zijn vliegtuig neerstort in de oceaan. Ver weg van huis, zijn vriendin en elke vorm van menselijk contact gaat hij de strijd aan met zichzelf. Hij wordt mentaal, fysiek en emotioneel getest, alles om te overleven. Met een iconische rol voor Tom Hanks.

Meet The Parents/Meet The Fockers (Film) - Vanaf 19 Mei

De mannelijke zuster Greg Focker (Ben Stiller) ontmoet voor het eerst de familie van zijn vriendin, wat voor iedereen natuurlijk een nachtmerrie is. De familie van zijn vriendin is misschien nog wel tien keer erger, met ex-CIA-agent (Robert DeNiro) die hem het leven zuur maakt. Zowel Meet The Parents (2000) als sequel Meet The Fockers (2004) verschijnen op Videoland.

Road Trip/EuroTrip (Film) - Vanaf 22 Mei

Liefhebbers van de meest flauwe en banale humor kunnen deze maand hun slag slaan. Zowel Road Trip (2000) als EuroTrip (2004) verschijnen op Videoland. De twee niet direct verbonden met elkaar, maar de strekking van deze films ligt redelijk in hetzelfde gebied. Denk: flauwe humor met een groep vrienden die op road trip gaat, waar natuurlijk de nodige flauwe avonturen volgen.

Super 8 (Film) - Vanaf 30 Mei

In de zomer van 1979 is een groep vrienden getuige van een treincrash, waarna ze enkele onverklaarbare gebeurtenissen in hun kleine stadje onderzoeken. Dit is een van de vroegere films van J.J. Abrams, voordat hij aan de slag ging met de nieuwe Star Wars-films.

Just Tattoo Of Us NL Seizoen 1 - Vanaf 8 Mei

Wat als je vrienden jouw volgende tattoo voor je mogen uitkiezen? Zou je ze vertrouwen, of naaien ze je erbij? Dit is het idee rondom Just Tattoo Of Us, wat soms hilarische beelden oplevert. Er is nu ook een Nederlandse versie, die je vanaf 8 mei kan streamen op Videoland.

Ex On The Beach Double Dutch Seizoen 5 - Vanaf 22 Mei

Ex On The Beach: Double Dutch is inmiddels een van de bekendste vormen van 'frikandellen-tv'. Denk: heerlijk foute spierbundels en verleidelijke dames in niets verhullende badpakken die elkaar het leven zuur maken (en elkaar het hoofd op hol brengen) op een tropisch eiland. Het nieuwste seizoen staat vanaf 22 mei voor je klaar.

Love Island NL Seizoen 1 - Vanaf 27 Mei

Ook Love Island krijgt nu een Nederlandse versie. Bij deze serie is de focus iets meer gelegd op het daadwerkelijk vinden van liefde (in tegenstelling tot bij Ex on the Beach), maar dat betekent niet dat er minder drama te zien is.

Cast Away

143 min

Releasejaar: 2000

Adventure | Drama | Romance

Trailer & info
Meet the Parents

108 min

Releasejaar: 2000

Comedy | Romance

Trailer & info
Meet the Fockers

115 min

Releasejaar: 2004

Comedy | Romance

Trailer & info
Saving Private Ryan

169 min

Releasejaar: 1998

Action | Drama | War

Trailer & info
Road Trip

93 min

Releasejaar: 2000

Adventure | Comedy

Trailer & info
EuroTrip

92 min

Releasejaar: 2004

Adventure | Comedy

Trailer & info
Love Island (S01-S04E61)

60 min

Releasejaar: 2018

Reality-TV | Romance

Trailer & info
Super 8

112 min

Releasejaar: 2011

Action | Adventure | Mystery | Science Fiction | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info
Hawaii Five-0

42 min

Releasejaar: 2019

Action | Crime | Drama

Trailer & info
Nieuwe Buren

42 min

Releasejaar: 2014

Drama

Trailer & info