Videoland: Nieuwe Films & Series in Juli

Videoland-abonnees krijgen ook in juli weer een nieuwe aanbod aan films en series. Wij hebben onze aanraders voor je geselecteerd.

Videoland update Juli

Ook in de maand juli worden er nieuwe toptitels toegevoegd aan de streamingdienst. Van drama tot thrillers, tot Nederlandse komedie's, voor iedereen is er wat leuks te zien en wij hebben ze voor je geselecteerd.

Stephen King: Master of Horror (Docu) - 3 Juli

Velen zullen Stephen King wel kennen van zijn waanzinnige horrorfilms, waaronder IT. Een documentaire over deze 'horror-meester' is dan ook niet zo gek. De docu bevat biografische elementen en afbeeldingen, en korte interviews met de cast en crew. De biograaf, illustrator en oude universiteitsredacteur delen verhalen over Stephen King en zijn vroege leven; worstelingen met drank en drugs, ernstige verkeersongevallen en zijn inspiraties.

Deze docu bevat helaas geen trailer.

El Capo Seizoen 3 - 7 Juli

Vergis je niet met de serie El Chapo. El Capo gaat over een Colombiaanse drugsbaron, in plaats van een Mexicaanse. Het is een fictieve verhaal waarin we de meest gezochte en rijke drugshandelaar volgen, Pedro Pablo. Hij zit vast in zijn eigen leugens wanneer zijn geheim naar voren komt. Familie en vrienden weten namelijk niet dat Pedro een dubbelleven leidt. Voor de Narcos-liefhebbers is dit zeker een aanrader.

Charlie Bartlett (Film) - 8 Juli

Deze film heeft nooit in de Nederlandse bioscopen gedraaid, dus dit is je kans. Charlie Bartlett is nogal een rijke student en voelt zich niet thuis op zijn nieuwe school. Hij besluit daar verandering in te brengen en adviseert zijn mede leerlingen in nood. Charlie wordt een 'laagdrempelig therapeut'. Voor een lachertje, is deze komedie-roman film wellicht wat voor jou.

Topdokters Seizoen 5 - 10 Juli

Bij Topdokters hoef je niet verder te zoeken naar een educatieve en wellicht inspirerende programma. Topdokters is een Vlaams programma, waarin we specialisten volgen. In elke aflevering wordt er gefocust op een bepaalde arts, waarbij hij maar ook zijn patiënten aan het woord komen. Er wordt uitgelegd waarom bepaalde handelingen wel of niet worden gedaan en we krijgen meer inzicht in de medische beslissingen van de artsen.

Lees ook:

Four Brothers (Film) - 12 Juli

Voor de misdaad/actie-film liefhebbers is dit een perfecte keus. Adoptiemoeder Evelyn Mercer komt om het leven tijdens een overval in een buurtsupermarkt. Haar dood heeft de vier broers (haar vier adoptiekinderen) weer herenigd en samen onderzoeken ze wie de mogelijke dader is. Er komen raadsels op wanneer er sprake is van corruptie binnen het politiekorps.

Adam zoekt Eva Vips Seizoen 1 - 15 Juli

We kijken niet meer op van naakt-tv. In Adam Zkt Eva Vips daten Nederlandse singles, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op een tropisch eiland zien ze elkaar voor het eerst, poedelnaakt. Wanneer die elkaar beter leren kennen, komt er een derde (naakte) single bij. De winnaar van de wedstrijden mag kiezen wie het eiland als eerste verlaat. De twee die vervolgens overblijven, kleden zich aan en verblijven verder op het eiland.

Kung Fu Panda 1 & 2 (Film) - 16 Juli

Zoek niet verder, Kung Fu Panda is namelijk leuk voor het hele gezin. Kung Fu Panda is een komisch animatiefilm, waarin we een luie panda volgen genaamd Po. Hij wil een echte kungfu-meester worden en gaat naar het jaden paleis om mee te doen aan een verkiezing van de drakenkrijger. Meester Oogway kiest Po uit als drakenkrijger, nadat hij te laat was voor de verkiezingen en toch binnen kwam doormiddel van een stoel met vuurwerk. Kom erachter of Po de potentie heeft om een echte kungfu-meester te worden.

Lees ook:

Selma (Film) - 17 Juli

Ava DuVernay is op dit moment overal te zien door haar laatste serie 'When They See Us', maar dit is niet het enige wat deze filmregisseur heeft gemaakt. In Selma volgen we het verhaal van Martin Luther King en de drie vreedzame protestmarsen van Selma naar Montgomery, beiden plekken liggen in Alabama. De Afro-Amerikaanse bevolking ging de straat om te strijden tegen racisme en stemrecht. Ava DuVernay is een genie op het gebied van drama films en series, dus deze kan je zeker niet laten liggen.

Vice World of Sports Seizoen 1 & 2 - 20 Juli

Ook deze maand vergeten we de sportliefhebbers niet. Vice World of Sports laat ons een reeks aanslepende verhalen zien. Cultuur en politiek komen hier bij kijken, maar ook wat mensen over de hele wereld met elkaar verbindt: sport.

In de Vlaamsche Pot Seizoen 4 & 5 - 21 Juli

Niks mis met wat Hollandse humor. In De Vlaamsche Pot volgen we het verhaal van restaurant eigenaar Karel Visser en zijn liefje Luciën van Damme. Andere hoofdpersonages Frits en zijn grote liefde Dirkje beluste zich vooral op geld. We zien hoe de relaties zich verder ontwikkelen en wat er is veranderd sinds de nieuwe eigenaar Gilles, die verscheen in seizoen 3.

Lees ook: