Videoland: Beste Films En Series In Juni

Videoland-abonnees hebben in juni weer genoeg toptitels te kiezen. We gaan door het nieuwe aanbod van Videoland heen en selecteren de series en films die je deze maand echt niet mag missen.

Videoland Update Juni

Ook juni wordt weer een aangename streamingmaand op Videoland, als we zo het nieuwe aanbod bekijken. Hitseries, snoeiharde actiefilms en hilarische komedies; er is voor ieder wat wils. We gingen door het aanbod en selecteerden onze absolute aanraders. Veel streamingplezier!

Lees ook:

Shut In (Film) - 1 Juni

Een weduwe en kinderpsycholoog leeft een afgezonderd bestaan op het platteland van New England. Als een dodelijke winterstorm opkomt, moet ze alles riskeren om een jong kind te redden, voor hij voor altijd verdwijnt. Met Naomi Watts (King Kong, Birdman), Charlie Heaton (Stranger Things) en Jacob Tremblay (Room).

Ugly Betty Seizoen 1 t/m 4 - 3 Juni

De slimme Betty heeft misschien een wat eigenaardige stijl, maar juist hierdoor weet ze op te vallen in het moordende wereldje van de mode-industrie in New York. De gehele serie is straks in een ruk te kijken op Videoland, dus kun je lekker bingen!

Patrick Laureij: Dekking Hoog - 4 Juni

Viral sensatie Patrick Laureij scoort met zijn down to earth-komedie. Zijn debuutshow 'Dekking Hoog' zit vol met hilarische anekdotes en oneliners, die nog lang zullen blijven hangen.

The Handmaid's Tale Seizoen 3 - 6 Juni

Het langverwachte derde seizoen van The Handmaid's Tale is straks 'gewoon' te zien op Videoland! In een dystopisch Amerika van de toekomst zijn bijna alle vrouwen onvruchtbaar, wat het bestaan van de mensheid bedreigt. Vrouwen die nog wel vruchtbaar zijn, ook wel Handmaids genoemd, worden als slaven gehouden en zijn gedwongen om kinderen te baren van invloedrijke militaire generaals. Een snoeiharde serie, met eng genoeg iets te veel overeenkomsten met de huidige wereld.

Lees ook:

22 Jump Street (Film) - 7 Juni

Na het indrukwekkende The Handmaid's Tale even ontladen met iets luchtigs? Dan is 22 Jump Street iets voor jou. Het vervolg op 21 Jump Street is nog even hilarisch, met vooral een komische Channing Tatum die bewijst veel meer te kunnen dan alleen mooi zijn en dansen.

Abduction (Film) - 10 Juni

Nadat de jonge scholier Nathan (Taylor Lautner) zijn kinderfoto vindt op een lijst met vermiste kinderen, ontrafelt zich een mysterie waar hij niet uit kan ontsnappen. Wie zin heeft in een wat simpele actiethriller met de ex-Twilight-ster in de hoofdrol, kan hier zijn hart ophalen.

Remember Me (Film) - 14 Juni

Over ex-Twilight-sterren gesproken, ook Robert Pattinson heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd sinds zijn laatste uitstapje als vampier in de bekende filmfranchise. In Remember Me speelt hij Tyler, een jongen die te kampen heeft met de scheiding van zijn ouders, nadat zijn broer zelfmoord pleegt. Remember Me is een romantische dramafilm.

Just Tattoo Of Us Seizoen 4 - 24 Juni

Wat als jouw beste vriend of vriendin voor jou een tattoo mag uitkiezen, zonder dat je daar iets over te zeggen hebt? Zou jij ze vertrouwen? In Just Tattoo Of Us hebben we al vaker kunnen zien hoe vrienden elkaar er verschrikkelijk bij naaien, met hilarische, lelijke of simpelweg beschamende tattoos. Frikandellen-tv ten top, nu met een vierde seizoen in aantocht.

Temptation Island VIPS Seizoen 2 - 27 Juni

Het afgelopen seizoen van Temptation Island wist helaas niet de verwachtingen waar te maken. De koppels bleven trouw aan hun partner, wat nogal saaie tv opleverde. Het VIPS-seizoen gaat écht anders zijn, zo belooft RTL. Videoland-abonnees kunnen natuurlijk lekker vooruitkijken via de streamingdienst, dus zien jullie als eerste of de aanwezige 'BN'ers' de fout in gaan.

No Strings Attached (Film) - 28 Juni

Adam (Ashton Kutcher) en Emma (Natalie Portman) gaan een friends with benefits-relatie aan, maar het duurt niet lang voordat er echte liefde bij komt kijken. Zin in een lekker simpele romcom? Dan zit je met No Strings Attached goed.

Lees ook:
Shut In

91 min

Releasejaar: 2016

Drama | Horror | Mystery | Thriller

Trailer & info
22 Jump Street

112 min

Releasejaar: 2014

Action | Comedy | Crime

Trailer & info
No Strings Attached

108 min

Releasejaar: 2011

Comedy | Romance

Trailer & info
Remember Me

113 min

Releasejaar: 2010

Drama | Romance

Trailer & info
Abduction

106 min

Releasejaar: 2011

Action | Mystery | Thriller

Trailer & info
The Handmaid's Tale

60 min

Releasejaar: 2019

Drama | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info
Just Tattoo of Us Benelux

Releasejaar: 2019

Reality-TV

Trailer & info