The Umbrella Academy krijgt derde seizoen op Netflix

Een van Netflix' populairste series keert terug.

Alle acteurs keren terug

The Umbrella Academy is zo populair dat het een derde seizoen krijgt op Netflix. De serie werd na The Witcher in 2019 de populairste van heel Netflix. De serie is meer dan drie miljard minuten bekeken.

Waar series zo nu en dan nog worden geannuleerd door het streamingbedrijf, is deze serie verzekerd van tien nieuwe afleveringen. Seizoen 3 kent dezelfde cast als seizoen 2, met onder andere Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, en Colm Feore.

Lees ook:

Ook showrunner Steve Blackman keert terug, die ook dient als uitvoerend producent. Hij schreef eerder onder andere aan het tweede seizoen van Fargo. Een exacte datum wanneer de serie verschijnt is er nog niet. Het is dus nog even afwachten wanneer we ermee aan de slag kunnen.

The Umbrella Academy is een adaptatie van de comic die is geschreven door Gerard Way (My Chemical Romance) en Gabriel Bá. De serie volgt een familie superhelden die niet goed met elkaar overweg kunnen.

The Umbrella Academy

60 min

Releasejaar: 2019

Action | Adventure | Comedy | Drama | Fantasy | Sci-Fi

Trailer & info