The Umbrella Academy: Behind the scenes-foto's onthuld

The Umbrella Academy is een gloednieuwe superheldenserie op Netflix. Nu heeft de streamingdienst exclusieve behind the scenes-foto's onthuld.

Onorthodoxe anti-helden

The Umbrella Academy heeft alle kenmerken van een Netflix-toptitel. We zien een groep met superhelden, die door een rijk vaderfiguur worden samengebracht in een tehuis, waar ze worden opgevoed tot een groep superhelden die de wereld moet behoeden voor rampen en aanslagen. Helaas loopt niet alles volgens plan en valt de groep met polariserende personages uit elkaar. Wanneer een oude bekende terugkeert na een lange afwezigheid en een belangrijk persoon overlijdt, wordt de groep gedwongen hun verschillen naast zich te leggen en hun krachten te bundelen.

The Umbrella Academy is sinds afgelopen vrijdag beschikbaar op Netflix en de serie weet hoge ogen te gooien bij fans en critici. De mix van excentrieke personages, gecombineerd met een intrigerend mysterie en toffe superkrachten doet het goed op de streamingdienst. Nu heeft Netflix enkele behind the scenes-foto's vrijgegeven, waarin enkele acteurs te zien zijn terwijl ze iconische scènes aan het filmen zijn. Let op: mogelijke spoilers volgen!

Achter de schermen

Op het See What's Next Twitter-account werd de volgende tweet geplaatst:

Check de afbeeldingen hieronder in grote versie:

umbrella academy 1
umbrella academy 2
umbrella academy 3
umbrella academy 4

The Umbrella Academy seizoen 1 is nu te zien op Netflix.

The Umbrella Academy

60 min

Releasejaar: 2019

Action | Adventure | Comedy | Drama | Fantasy | Sci-Fi

Trailer & info