Spider-Man: Across the Spider-Verse vanaf nu te huur op Pathé Thuis – ADV

Pathé Thuis heeft weer een animatiefilm beschikbaar. De film Spider-Man: Across the Spider-Verse is het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse en nu te huur vanaf €4,99. De film was eerder al te koop bij Pathé Thuis.

Meeslepend verhaal

Dat Spider-Man: Across the Spider-Verse een animatiefilm is, betekent niet dat de film alleen voor kinderen is. De film heeft een sterk verhaal vol emotie en in de film zijn de stemmen van onder andere Hailee Steinfeld, Jake Johnson en Andy Samberg te horen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse is hier te huur vanaf €4,99 bij Pathé Thuis

Als je benieuwd bent waar de film over gaat, is dit de beschrijving van Pathé Thuis over de film: “Wanneer Miles Morales onverwachts bezocht wordt door Gwen Stacy, wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van een nieuwe vijand. Tijdens hun reis door het multiversum ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People.” Mocht dit als muziek in de oren klinken, kun je hieronder de trailer bekijken als voorproefje op de film.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.

Meer weten over de werking van Pathé Thuis? We hebben alle informatie over de dienst in dit artikel op een rij gezet.