Scream VI is vanaf nu te huur op Pathé Thuis – ADV

In de spannende nieuwe Scream VI proberen de “Woodsboro Legacy Murders” overlevenden Ghostface achter zich te laten. Om te zien of dit lukt, kun je de film vanaf 25 mei huren op Pathé Thuis vanaf €4,99. De film is ook te koop, zodat je deze onbeperkt kunt bekijken.

Ghostface is terug

Scream VI is vanaf 25 mei te huur op Pathé Thuis! Scream VI is alweer de zesde film uit de spannende Amerikaanse slasher-franchise. De overlevenden van de “Woodsboro Legacy Murders” uit Scream (2022) proberen een nieuw leven op te bouwen in New York City en Ghostface achter zich te laten, al snel komen ze er achter dat dit niet zo makkelijk gaat.

Scream is een populaire Amerikaanse slasher-franchise die is bedacht door Kevin Williamsen. Williams heeft de eerste vier films uit de franchise geregisseerd, waarvan de eerste uitkwam in 1996.

Klik hier om Scream VI te huren of te kopen op Pathe Thuis (huren al vanaf €4,99)

Om alvast in de stemming van Scream VI te komen kun je hier de trailer bekijken:

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid kun je deze op Pathé Thuis bekijken. Pathé thuis geeft je de vrijheid om een enkele film te kopen en huren zonder dat je vastzit aan maandelijkse kosten. Koop je een film dan is deze onbeperkt beschikbaar via je account, huur je een film dan heb je 30 dagen de tijd om de film te bekijken en 48 uur om de film af te kijken vanaf het moment dat je de film start. De streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films zonder maandelijkse kosten.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt? In dit artikel leggen we uit hoe je gebruik maakt van de dienst om films te kopen of te huren.

Scream VI

122 min

Releasejaar: 2023

Horror | Mystery | Thriller

Trailer & info