I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is vanaf nu te huur bij Pathé Thuis - ADV

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie vertelt het verhaal van hoe de wereldberoemde zangeres aan de top is gekomen. De film was eerder al te koop bij Pathé Thuis en is nu ook via VOD verkrijgbaar bij de dienst. Belangrijk om te weten is dat je bij Pathé Thuis geen abonnement hebt en dus per film betaalt.

De ontdekking van Whitney Houston

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie was al te koop bij Pathé Thuis vanaf €11,99 en is nu ook te huur bij Pathé Thuis. Huren kan al vanaf €4,99. De film wordt door gebruikers van Pathé Thuis met een 9,3 beoordeeld en duurt 2 uur en 19 minuten.

H​et verhaal

In I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie begint Houston als koormeisje in New Jersey tot ze door platenbaas Clive Davis ontdekt wordt. In de jaren ’80 wordt ze beroemd en ontpopt ze zich tot een van de meest succesvolle en bekroonde zangeressen aller tijden.

De rol van Whitney Houston wordt vertolkt door een fenomenale Naomi Ackie, terwijl ze wordt bijgestaan door een cast bestaande uit Stanley Tucci, Clarke Peters en Tamara Tunie. D​e film is geregisseerd door regisseur Kasi Lemmons.

Bekijk hier de trailer van I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie om een voorproefje te krijgen op wat je kunt verwachten van de biopic over de wereldberoemde zangeres:

H​oe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je kunt films huren en kopen bij Pathé Thuis en je hebt dus geen abonnement nodig.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt? In dit artikel leggen we uit hoe je gebruik maakt van de dienst om films te kopen of te huren.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

144 min

Releasejaar: 2022

Biography | Drama | Music

Trailer & info