Narcos Mexico: Tweede seizoen bevestigd

Narcos Mexico krijgt een tweede seizoen. De serie rondom drugsmagnaat en kingpin Félix Gallardo heeft zichzelf bewezen en Netflix durft het aan om een tweede seizoen groen licht te geven.

Narcos Mexico is een prequel van de originele Narcos-serie van Netflix. Hierin is te zien hoe de drugshandel in Mexico in de jaren '80 verandert van een ongeorganiseerde, versplinterde handel tot een grote drugsfamilie die miljarden dollars omzet draait. Aan het hoofd van de familie staat Félix Gallardo, gespeeld door acteur Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story). Tegenover hem staat DEA-agent Kiki Camarena, gespeeld door Michael Peña (Ant-Man, End of Watch). Kiki probeert de opbloeiende drugshandel in Mexico tegen te houden, maar komt er al snel achter dat de bureaucratie hem flink tegenwerkt.

Zonder spoilers te geven kunnen we ook zeggen dat het einde van seizoen 1 redelijk duidelijk maakte dat een tweede seizoen in het verschiet zat. We zijn dan ook niet erg verrast door deze aankondiging van Netflix.

Narcos Mexico werd enthousiast ontvangen door pers en publiek. We meldden vorige maand in onze review van seizoen 1: "De manier waarop Narcos is gefilmd en hoe je door een verteller door het verhaal heen wordt geleid, vind ik meesterlijk. En dan heb ik het nog niet eens over het fantastische acteerwerk gehad."

Er is nog geen releasedatum bekend voor seizoen 2. Om spoilers te voorkomen zullen we ook niet melden welke acteurs wel en niet terugkeren.

Narcos: Mexico

50 min

Releasejaar: 2018

Crime | Drama

Trailer & info