Hotel Sinestra is nu te huur op Pathé Thuis - ADV

In de spannende film Hotel Sinestra wenst Ava per ongeluk alle ouders weg. Om te zien hoe dat afloopt kun je de film vanaf nu huren op Pathé Thuis vanaf €4,99. De film is ook te koop, zodat je deze voor altijd kunt zien.

A​lle ouders zijn foetsie

Hotel Sinestra is nu te huur op Pathé Thuis! Hotel Sinestra is een familiefilm over de avonturen van Ava. Wanneer Ava tijdens de skivakantie haar overbezorgde ouders weg wenst, zijn de volgende ochtend plotseling alle volwassenen verdwenen. Ava en de andere kinderen moeten alles op alles zetten om hun ouders terug te krijgen.

H​otel Sinestra is ontzettend populair en werd al bestempeld als Gouden Film, wat wil zeggen dat het meer dan 100.000 kaartjes heeft verkocht. De film is gemaakt door Michiel ten Horn, een bekende Nederlandse regisseur.

K​lik hier om Hotel Sinestra te huren of kopen op Pathé Thuis (huren al vanaf €4,99)

O​m alvast in de stemming van Hotel Sinestra te komen kun je hier de trailer bekijken:

H​oe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je kunt films huren en kopen bij Pathé Thuis en je hebt dus geen abonnement nodig.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt?In dit artikel leggen we uit hoe je gebruik maakt van de dienst om films te kopen of te huren.

Hotel Sinestra

85 min

Releasejaar: 2022

Family

Trailer & info