Game of Thrones: Zo laat stream je seizoen 8 op Ziggo Movies & Series (XL)

Nog heel even geduld, dan kun je in Nederland Game of Thrones seizoen 8 streamen via Ziggo Movies & Series. Check hier hoe laat de nieuwe aflevering online komt.

Game of Thrones Streamen Nederland

Update:

Goed nieuws: Ziggo heeft de knop al wat eerder omgezet. Je kan begin van de middag de laatste episode van Game of Thrones streamen op Movies & Series (XL). We wensen je veel kijkplezier! Vergeet ook niet de site in de gaten te houden voor de GoT Podcast die later vandaag live gaat.

Origineel bericht:

We kunnen in Nederland vanaf 21:00 uur pas de afleveringen van Game of Thrones bekijken via Ziggo Movies & Series XL. De afleveringen zijn een dag eerder al in de VS beschikbaar. Check hier hoe laat je welke episode kunt kijken in het volledige schema van Ziggo.

Hierdoor moeten kijkers erg goed uitkijken op sociale media en internationale websites voor spoilers.

Wij zijn sinds vorige week in samenwerking met collega's van IGN begonnen met een speciale Game of Thrones-podcast. De eerste aflevering kun je hier beluisteren en later vandaag volgt de tweede podcast waarin we de eerste aflevering bespreken. Blijf dus vooral de site in de gaten houden, gezien we de eerste episode vandaag al in de bioscoop konden checken en dus snel met een nieuwe podcast gaan komen.

Game of Thrones

Releasejaar: 2011

Action | Adventure | Drama | Fantasy | Romance

Trailer & info