Confessions For The Throne-Podcast Episode 1: Vooruitblik Game of Thrones Seizoen 8

Fan van Game of Thrones? Sta je te popelen om het nieuwe seizoen te checken en wil je maar al te graag de laatste ontwikkelingen horen? In samenwerking met onze collega's introduceren we Confessions For The Throne, een podcast die elke week de laatste ontwikkelingen rondom seizoen 8 van Game of Thrones behandelt.

Confessions For The Throne

Vanaf deze week kunnen jullie elke maandag een podcast volledig in Game of Thrones-thema verwachten, onder de titel: Confessions for the Throne. De eerste week blikken we vooruit op het seizoen, bespreken we verschillende theorieën en houden we een quiz. De eerste podcast is nu live en check je via de volgende kanalen:

Je kunt de podcast beluisteren via deze link

Hier kun je hem beluisteren op iTunes

Via deze weg is de nieuwe aflevering te beluisteren op Spotify

Wil je andere afleveringen van onze podcast beluisteren? Check dan dit overzicht

De weken daarop zullen we na elke aflevering een nabespreking houden over de aflevering met verschillende theorieën en analyses. Wanneer de serie tot een einde is gekomen mogen jullie nog een lange podcast verwachten waarin we de gehele serie nogmaals bespreken.

Speel mee met onze poule

game of thrones seizoen 8

We hebben voor jullie een formulier opgesteld waarin je kunt invullen wie jij denkt dat leeft, sterft of verandert in een Wight. Wij vullen de lijst ook in zodat we samen met jullie kunnen kijken wie aan het eind van het seizoen de meeste voorspellingen goed had. Je kunt via deze link het pdf bestand downloaden. Stuur je lijst naar redactie@ign.com, onder vermelding van 'Game of Thrones Podcast Quiz', om mee te doen.

Let op: Om het .pdf bestand in te vullen raden wij aan om het bestand eerst te downloaden, en daarna in te vullen metAdobe Acrobat. We accepteren ook andere manieren, zoals screenshots van een ingevulde webversie etc.

Vanaf komende maandag dus elke middag een nieuwe podcast waarin we de nieuwste episode van Game of Thrones bespreken. Blijf deze website of IGN Benelux in de gaten houden voor updates.

Game of Thrones

Releasejaar: 2011

Action | Adventure | Drama | Fantasy | Romance

Trailer & info