Fast X vanaf nu te huur bij Pathé Thuis – ADV

De nieuwste actiefilm met Vin Diesel, Fast X, is vanaf nu te huur op Pathé Thuis. De film is al beschikbaar vanaf €4,99.

Ultieme Snelheid.

Fast X, het nieuwste deel in de Fast & Furious filmreeks, is vanaf nu te huur op Pathé Thuis. In de film komen weer de snelste auto's voorbij, onder leiding van een sterrencast bestaande uit onder andere Vin Diesel, Jason Statham en Jason Momoa.

F​ast X is hier te huur vanaf €4,99 bij Pathé Thuis

Het lukt Dom Toretto en z'n familie maar niet om met pensioen te gaan in de nieuwste film uit de reeks Fast X. Ze moeten de confrontatie aangaan met een vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, uit op wraak. Smaakt dit naar meer, dan kun je hier alvast de trailer bekijken als voorproefje op de uiteindelijke film.

H​oe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid kun je deze op Pathé Thuis bekijken. Pathé thuis geeft je de vrijheid om een enkele film te kopen en huren zonder dat je vastzit aan maandelijkse kosten. Koop je een film, dan is deze onbeperkt beschikbaar via je account, huur je een film dan heb je 30 dagen de tijd om de film te bekijken en 48 uur om de film af te kijken vanaf het moment dat je de film start. De streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films zonder maandelijkse kosten.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt?In dit artikel leggen we uit hoe je gebruik maakt van de dienst om films te kopen of te huren.