Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thieves is nu te huur op Pathé Thuis – ADV

Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thieves is een fantastische avonturenfilm met Chris Pine in de hoofdrol over het befaamde spel met dezelfde naam. De film is net uit de bioscoop en is nu te huur op Pathé Thuis vanaf €4,99, nadat de film eerder ook al te koop was op de dienst.

E​en film voor iedereen

Of je nou van actiefilms, avonturenfilms, fantasyfilms houdt of een ware liefhebber bent van het spel Dungeons & Dragons maakt niet uit. Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thieves is ongetwijfeld een film voor jou. Met net iets meer dan twee uur speeltijd kun je een avondje of een zondagmiddag ultiem gaan genieten van deze spannende film met Chris Pine in de hoofdrol. Pine speelde eerder in films als Star Trek en Wonder Woman. Dat is trouwens niet de enige grote naam, ook figuren als Michelle Rodriguez en Hugh Grant komen voorbij.

D​e film is hier te bekijken op Pathé Thuis vanaf €4,99: Klikhier!

B​en je benieuwd of Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thieves een film voor jou is, dan kun je hieronder natuurlijk altijd de trailer bekijken als voorproefje op de film die nu beschikbaar is op Pathé Thuis:

H​oe werkt het?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Ben je verder benieuwd hoe het werkt, lees dan dit artikel waarin we alles over de dienst uitleggen!