The Christmas Chronicles: Netflix-kerstfilm heeft eerste trailer

The Christmas Chronicles is een Netflix Exclusive-film die jouw kerst eind dit jaar mooier wil maken. Er is nu een eerste trailer uitgebracht, zodat je al goed in de kerstsfeer kan komen.

Halloween is voorbij, wat betekent dat we officieel uit mogen kijken naar Kerstmis. Lange nachten, warme chocolademelk en misschien zelfs wel een witte kerst, veel mensen kunnen niet wachten tot deze tijd van genegenheid en lekker eten aanbreekt. Netflix springt hier natuurlijk slim op in, met een Netflix Exclusive-kerstfilm. The Christmas Chronicles lijkt een ouderwets warme en familievriendelijke kerstfilm te worden. 

The Christmas Chronicles is een kerstfilm van producer Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter) en regisseur Clay Kaytis (The Angry Birds Movie). De film vertelt het verhaal van een broer en zus, genaamd Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis), die plannen om de Kerstman (Kurt Russell) vast te leggen op camera. Hun plannetje valt in duigen, waarna ze een onverwachtse reis maken waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen.

The Christmas Chronicles is vanaf 22 november te zien op Netflix.

The Christmas Chronicles

Animation | Comedy | Family | Fantasy

Trailer & info