The Christmas Chronicles

Genres: Animation, Comedy, Family, Fantasy

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles is een Kerstavontuur geproduceerd door Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone), Mark Radcliffe en Michael Barnathan. De film is geschreven door Matt Lieberman en geregisseerd door Clay Kaytis (The Angry Birds Movie).

The Christmas Chronicles vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan verandert draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor de slee crasht en Kerstmis bijna ontspoort. Tijdens hun wilde nacht, werken Kate en Teddy samen met de Kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is.

Regisseur Clay Kaytis: “Niemand kan deze ruige, charismatische maar ook hilarische Kerstman beter tot leven brengen dan Kurt Russell. Hij stortte zich volledig in deze iconische rol vanaf onze eerste ontmoeting. En hij groeide een indrukwekkende baard in het proces. Het is een droom om met Kurt te werken tijdens het creëren van een, naar mijn mening, nieuwe versie van Santa Claus voor de komende generaties.”

Producent Chris Columbus: “Kurt is de Kerstman. Charismatisch, maar stoer wanneer nodig met een geweldig gevoel voor humor. We zijn heel enthousiast om zijn vertolking aan het grote publiek te tonen. We hopen dat The Christmas Chronicleseen tijdloze klassieker wordt.”

Trailer

Reacties op The Christmas Chronicles