Altered Carbon: Cast seizoen 2 aangekondigd in video

Altered Carbon keert terug voor een tweede seizoen. Netflix heeft een video uitgebracht waarin we enkele bekende, maar ook een hoop nieuwe namen zien.

Altered Carbon seizoen 2

Altered Carbon is een van de grootste en duurste sciencefictionseries die Netflix ooit heeft opgezet, dus dat er nu een tweede seizoen komt is geen verrassing. Check de video met de aankondiging en de nieuwe hoofdrolspelers hieronder:

Waar gaat Altered Carbon over?

In de wereld van Altered Carbon is de dood niet langer een blijvend gegeven. Door ver doorontwikkelde technologie is het 300 jaar in de toekomst mogelijk om de inhoud van jouw hersenen - jouw bewustzijn - te downloaden en over te zetten naar een nieuw lichaam. Op de posters van de serie is dan ook de slogan 'No Body Lives Forever' te lezen, een referentie naar het wisselen van lichamen terwijl je bewustzijn hetzelfde blijft.

Takeshi Kovacs (gespeeld door zowel Joel Kinnaman als Will Yun Lee) is een soldaat die 250 jaar geleden het loodje legde tijdens een vuurgevecht. Zijn bewustzijn is al die tijd echter opgeslagen en is nu in een nieuw lichaam geplaatst. Dit door de prominente en steenrijke Laurens Bancroft (James Purefoy), die de hulp van de soldaat hard nodig heeft om een moord op te lossen - zijn eigen moord, om precies te zijn. 

Altered Carbon seizoen 2 is nu in productie. Er is nog geen releasedatum bekend. De meest opvallende verandering in cast is Anthonie Mackey, die het stokje overneemt van Joel Kinnaman. Renée Elise Goldsberry em Chris Conner keren wel terug in hun rol als Quellcrist Falconer en Poe.

Altered Carbon

Releasejaar: 2018

Action | Crime | Sci-Fi

Trailer & info