All Inclusive is vanaf nu te zien bij Pathé Thuis - ADV

De regisseur van Huisvrouwen bestaan niet 2 en Wat is dan liefde is terug met een nieuwe succesfilm van eigen bodem: All Inclusive. De film is vanaf nu te zien op Pathé Thuis.

K​omisch spektakel

Pathé Thuis heeft met All Inclusive een van de grappigste Nederlandse films van het moment in het assortiment. De film is vanaf nu te koop op de dienst. Vanaf €5,99 kan de film gekocht worden om deze vervolgens ongelimiteerd te kunnen bekijken. De HD versie is beschikbaar voor €7,99. Met Pathé Thuis heb je geen abonnement nodig om de film te kunnen bekijken. De film is hier te bekijken op Pathé Thuis:

K​lik hier om All Inclusive te kopen op Pathé Thuis

A​ls voorproefje op deze komediefilm boordevol Nederlandse steracteurs heeft Pathé Thuis een trailer zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten:

D​e film is dit jaar uitgekomen en is nu al op Pathé Thuis te zien. De dienst staat er om bekend dat het films huisvest die zojuist uit de bioscoop zijn gekomen. In totaal zijn er op de dienst meer dan 5000 films te zien. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, bekijk dan dit artikel waarin we uitleggen hoe Pathé Thuis werkt.

H​oe werkt het?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid kun je deze op Pathé Thuis bekijken. Pathé thuis geeft je de vrijheid om een enkele film te kopen en huren zonder dat je vastzit aan maandelijkse kosten. Koop je een film dan is deze onbeperkt beschikbaar via je account, huur je een film dan heb je 30 dagen de tijd om de film te bekijken en 48 uur om de film af te kijken vanaf het moment dat je de film start. De streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films zonder maandelijkse kosten.