Zomer in Frankrijk nu te huur op Pathé Thuis – ADV - Advertorial

P​athé Thuis heeft weer een nieuwe Nederlandse comedy film die geschikt is voor alle leeftijden. De film Zomer in Frankrijk is nu te huur vanaf €4,99. De film was eerder al te koop bij de dienst. Bij Pathé Thuis heb je geen abonnement nodig om een film te bekijken.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Zomerfilm voor het hele gezin

Regisseur Mark de Cloe is na het succes van Mannenharten en Mannenharten 2 terug met een nieuwe film voor de hele familie. Ben je op zoek naar een leuke film voor op de zaterdagavond of zondagmiddag met het gezin op de bank, dan is dit zeker wat voor jou.

Huur Zomer in Frankrijk hier op Pathé Thuis vanaf €4,99

Mocht je benieuwd zijn waar de film allemaal over gaat, hier de beschrijving van de film: "Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt en Marie, de moeder van het andere gezin. Ze maken een plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun partners."Als voorproefje op de film kun je ook alvast de trailer bekijken, die hieronder te zien is.

Hoe werkt Pathé Thuis​?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid kun je deze op Pathé Thuis bekijken. Pathé thuis geeft je de vrijheid om een enkele film te kopen en huren zonder dat je vastzit aan maandelijkse kosten. Koop je een film dan is deze onbeperkt beschikbaar via je account, huur je een film dan heb je 30 dagen de tijd om de film te bekijken en 48 uur om de film af te kijken vanaf het moment dat je de film start. De streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films zonder maandelijkse kosten.

M​ocht je benieuwd zijn hoe Pathé Thuis verder werkt,dan kun je dat hier lezen in het artikel waar we je alles uitleggen over de dienst.