Transformers: Rise of the Beasts vanaf nu te huur op Pathé Thuis – ADV - Advertorial

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

E​en nieuwe strijd

Transformers: Rise of the Beast is de zevende speelfilm in de Transformers-serie en vanaf nu te huur op Pathé Thuis. In de film zien we onder andere oude bekenden als Optimus Prime, maar ook nieuwe transformers maken hun opwachting. De hoofdpersonages worden gespeeld door Anthony Ramos en Dominique Fishback.

Transformers: Rise of the Beasts is hier te huur vanaf €4,99 bij Pathé Thuis.

Een nieuwe soort Transformers, de Maximals, mengt zich in de strijd op aarde. Noah, een doodgewone jongen uit Brooklyn, raakt samen met ambitieuze onderzoeker Elena betrokken in dit gevecht. Hieronder is alvast de trailer te zien als voorproefje op de film.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.

Mocht je meer willen weten over hoe Pathé Thuis verder werk, kun je dat lezen in dit artikel waarin we de werking van de dienst uitleggen.