The Banshees of Inisherin is nu te huur op Pathé Thuis - ADV - Advertorial

Een van de beste films van 2022 is nu beschikbaar op Pathé Thuis om te huren. Topregisseur Martin McDonagh zet opnieuw een briljante film neer, gevuld met een kleinschalige sterrencast. Om de film te kijken kun je de film huren of kopen bij de dienst van Pathé Thuis, zonder dat je hier een abonnement voor nodig hebt.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Negen Oscarnominaties

The Banshees of Inisherin gaat een andere richting in dan Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, de vorige film van regisseur Martin McDonagh. Toch sleept de maker weer een aantal Oscarnominaties in de wacht met deze bijzondere film. Met negen nominaties is het een van de beste films van afgelopen jaar:

K​lik hier om The Banshees of Inisherin te huren vanaf slechts €4,99

The Banshees of Inisherin speelt zich dit keer niet in Amerika af, maar in Ierland op het fictieve eiland Inisherin. De levenslange vriendschap tussen Padraic en Colm hangt aan een zijden draadje wanneer één van hen de vriendschap abrupt beëindigt. Dit heeft niet alleen gevolgen voor hen, maar ook voor de hechte gemeenschap om hen heen. Het is door de duistere comedy een film met een lach en een traan, die een uur en vijftig minuten mag duren. Ben je op zoek naar een film die niet al te lang is, dan is dit een uitstekende keuze!

H​oe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je kunt films huren en kopen bij Pathé Thuis en je hebt dus geen abonnement nodig.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt? In dit artikel leggen we uit hoe je gebruik maakt van de dienst om films te kopen of te huren.

The Banshees of Inisherin

114 min

Releasejaar: 2022

Comedy | Drama | Komedie

Trailer & info