J​udeska in de TBS kliniek is nu te huur op Pathé Thuis - ADV - Advertorial

Iedere maand bespreken we een release op Pathé Thuis die jij gezien moet hebben. Vanaf vandaag kijk je op Pathé Thuis naar Judeska in de TBS kliniek.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Jandino is terug!

​Iedere maand bespreken we een release op Pathé Thuis die jij gezien moet hebben. Vanaf vandaag kijk je op Pathé Thuis naar Judeska in de TBS kliniek.

Judeska in de TBS kliniek

In deze theatershow wordt Judeska, na de zoveelste aanvaring met de wet, in de tbs-kliniek opgenomen. Ze moet noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf, maar Judeska kan er absoluut niet tegen om verteld te worden wat ze moet doen. Judeska in de TBS kliniek is het nieuwste werk van Jandino Asporaat, die deze theatershow ook nog eens zelf heeft geregisseerd. Naast Jandino zelf spelen ook Murth Mossel, Alpha Oumar Barry en Davy Eduard King een rol in de show. Heb je zin om een middag ordinair te lachen, dan is dit de film voor jou:

Huur Judeska in de TBS kliniek op Pathé Thuis vanaf €4,99

Trailer

Bekijk hier de trailer van Judeska in de TBS kliniek om een voorproefje te krijgen op wat je kunt verwachten van de theatershow van Jandino Asporaat:

Hoe werkt het?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt? In dit artikel leggen we uit hoe je gebruik maakt van de dienst om films te kopen of te huren.