Mavka vanaf nu te huur op Pathé Thuis – ADV - Advertorial

Er is weer een nieuwe animatiefilm beschikbaar op Pathé Thuis. De film Mavka is een geanimeerde komische fantasyfilm gemaakt door een Oekraïense studio. Mavka is nu te huur vanaf €4,99.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Van Oekraïense maak

Mavka is een animatiefilm gebaseerd op het klassieke Oekraïense literaire werk The Forest Song van Lesya Ukrainka. In de film van regisseurs Oleh Malamuzh en Oleksandra Ruban zijn onder andere de Nederlandse stemmen van Stefania Liberakakis, Pip Pellens en Soy Kroon te horen.

Mavka is hier te huur vanaf €4,99 bij Pathé Thuis

Pathé Thuis geeft de volgende beschrijving van de film: “Het jonge meisje Mavka is de Beschermer van het Woud met als belangrijkste taak om het Woud te beschermen tegen hun vijand: de mens. Maar dan wordt ze verliefd op de jonge dorpeling Lucas.” Mocht dit klinken als een film voor jou, kun je als voorproefje hieronder de trailer bekijken.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.

Meer weten over de werking van Pathé Thuis? We hebben alle informatie over de dienst in dit artikel op een rij gezet.