T​he Little Mermaid vanaf nu te huur op Pathé Thuis - ADV - Advertorial

De meest recente live-actionfilm van Disney, The Little Mermaid, is vanaf nu te huur op Pathé Thuis. De film is beschikbaar voor €4,99. Eerder was de film al te koop bij Pathé Thuis.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Diep in de zee

The Little Mermaid van regisseur Rob Marshall is de nieuwste in een reeks live-action remakes van klassieke Disneyfilms. De film vertelt het verhaal van zeemeermin Ariel, die dolgraag op het land wil leven. In de film maken onder andere Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy en Javier Bardem hun opwachting.

The Little Mermaid is hier te huur voor €4,99 bij Pathé Thuis

Pathé Thuis omschrijft The Little Mermaid als volgt: “De jonge zeemeermin Ariel wil dolgraag meer weten over de mensenwereld. Ze sluit een deal met Ursula de zeeheks om het leven op land te kunnen ervaren, maar die deal heeft grote gevolgen.” Klinkt dit als een film voor jou, bekijk dan hieronder alvast de trailer als voorproefje.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.

Mocht je meer willen weten over hoe Pathé Thuis verder werk, kun je dat lezen in dit artikel waarin we de werking van de dienst uitleggen.

The Little Mermaid

Releasejaar: 2023

Adventure | Avontuur | Familie | Family | Fantasie | Fantasy | Musical | Romance | Romantiek

Trailer & info