Avatar: The Way of Water is nu te huur bij Pathé Thuis - ADV - Advertorial

Avatar: The Way of Water is vanaf nu niet alleen meer te koop, maar ook te huur bij Pathé Thuis. Avatar is een van de populairste filmreeksen ooit en het nieuwste deel is nu bij jou in de woonkamer te aanschouwen.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

J​ake Sully is terug in The Way of Water!

P​athé Thuis heeft momenteel een van de grootste films van de afgelopen tijd in het aanbod: Avatar: The Way of Water. Nadat de film te koop was, is de film nu ook te huur bij de dienst waarvoor je geen vast abonnement nodig hebt. De film is via deze link verkrijgbaar al voor €4,99.

H​et verhaal

Meer dan 10 jaar na de strijd met de RDA-troepen wordt de familie van Jake Sully in de wereld van Pandora achtervolgd door nieuwe problemen, moeten ze elkaar beschermen en gaan ze strijd aan om in leven te blijven. De wereld van Pandora biedt prachtige visuele beelden die je een keer op een groot scherm moet hebben gezien. De film wordt gemaakt door regisseur James Cameron, die jarenlang heeft gewerkt aan de franchise om het vervolg te kunnen realiseren. Natuurlijk kan een uitstekende cast bestaande uit Sam Worthington, Zoe Saldana, Kate Winslet en Sigourney Weaver niet ontbreken.

D​e trailer

M​ocht je een klein voorproefje willen zien van hoe Avatar: The Way of Water eruit ziet, dan kun je hier alvast de trailer kijken om een beetje warm te draaien.

H​oe werkt het?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid kun je deze op Pathé Thuis bekijken. Pathé thuis geeft je de vrijheid om een enkele film te kopen en huren zonder dat je vastzit aan maandelijkse kosten. Koop je een film dan is deze onbeperkt beschikbaar via je account, huur je een film dan heb je 30 dagen de tijd om de film te bekijken en 48 uur om de film af te kijken vanaf het moment dat je de film start. De streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films zonder maandelijkse kosten.

Wil je weten hoe Pathé Thuis precies werkt? In dit artikel leggen we uit hoe je gebruik maakt van de dienst om films te kopen of te huren.