The Grand Tour

8.7

Genres: Comedy, Talk-Show

Releasejaar: 2016

60 min

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving The Grand Tour

Het onverschrokken trio is voor hun nieuwste avontuur weer terug op vier wielen. Gewapend met sportauto's denken Richard, James en Jeremy dat ze een comfortabel ritje tegemoet gaan als ze aankomen op het exotische eiland Réunion en op 's werelds duurste stuk asfalt racen. Maar een bizarre uitdaging brengt ze naar Madagascar, waar ze moeten afrekenen met 's werelds slechtste weg.

Seizoenen

The Grand Tour (S04)Prime Video
The Grand Tour presenteert... LochdownSinds July 30, 2021

Omdat ze door Covid in het VK moeten blijven, maken Jeremy, Richard en James een Lockdown Special om uit te zoeken waarom Amerikaanse auto's uit de jaren 70 nooit populair werden in Groot-Brittannië. In een Cadillac Coupe De Ville, een Lincoln Continental en een Buick Riviera beleven de drie presentatoren in het schitterende Schotland vele avonturen tijdens een van hun lastigste uitdagingen.

The Grand Tour Presents Carnage A TroisVanaf Dec. 17, 2021

In deze tweede lockdown-special duikt het Grand Tour trio in de bizarre wereld van de Franse autocultuur. Tijdens een fantastische roadtrip vanuit de heuvels van Wales volgt een huiveringwekkende bergbeklimming, bomexplosies, propeller aangedreven auto's, helikopterstunts en de spannendste race van hun leven voordat ze het Engelse Kanaal bereiken voor een verbluffende middeleeuwse climax. Een vleugje Franse Art House cinema!

Trailer

Reacties op The Grand Tour