Mocro Maffia

8.1

Genres: Crime

Releasejaar: 2018

60 min

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving Mocro Maffia

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Seizoenen

Mocro Maffia (S01)Videoland

NieuwDezeWeek Promo:

Afl. 1: Oorlogsverklaring

Een mislukte deal loopt uit de hand, waarna De Paus zint op wraak. Journalist Rein de Waard begint aan zijn nieuwe boek over de Mocro Maffia en wordt geholpen door Matthijs Harderwijk, stagiair bij Het Parool.

Afl. 2: Prijs

Romano plant een aanslag op De Paus, maar wordt door de politie opgepakt als zijn verblijfplaats wordt verraden. Rein maakt een belangrijke beslissing en Matthijs start met zijn onderzoek.

Afl. 3: Jaloezie

De Paus gaat in België op zoek naar een nieuwe aanvoerlijn voor cocaïne. Romano probeert vanuit de gevangenis zijn bedrijf te blijven runnen. De oorzaak van de rivaliteit tussen Romano en De Paus wordt duidelijk.

Afl. 4: Vijanden

Elias doet zijn best om Muis weg te halen bij Romano. De rechtszaak tegen Romano begint en de oorlog tussen De Paus en Romano loopt verder uit de hand.

Afl. 5: Wapenstilstand

Adil stelt een wapenstilstand voor aan De Paus. Romano zoekt in de gevangenis contact met Danny Kist, lid van de 'oude penoze'. Stille komt in moeilijkheden, waardoor de wapenstilstand in gevaar komt.

Afl. 6: Afscheid

Muis redt Stille van zijn achtervolgers, maar breekt daardoor de wapenstilstand. Mo de Show wordt tegen zijn wil onderdeel van de strijd tussen De Paus en Adil.

Afl. 7: Ontvoering

De keiharde acties van De Paus brengen verschillende personen tot waanzin. Ondertussen probeert Adil de geldstromen van zijn geërfde imperium te onderhouden en worstelt Rein met een groot verlies.

Afl. 8: Oog Om Oog

Een onverwacht verraad brengt het leven van Rein en Mo in gevaar, terwijl Muis en Adil actie ondernemen tegen De Paus voordat er nog meer slachtoffers vallen. Ondertussen plant Romano zijn ontsnapping uit de gevangenis.

Mocro Maffia (S02)Videoland
Afl. 1: Paraat

Ondergedoken probeert Muis de dood van zijn broer Elias te vergeten. Rein heeft een vermoeden waar Romano te vinden is, maar Mo de Show probeert hem de zoektocht uit zijn hoofd te praten.

Afl. 2: xPurmerend19

Gewapend met een kofferbak vol met gannoes openen Muis en Stille samen met nieuwe rekruten Haak en Domino's de jacht op Taliban. Als de verveling toeslaat, besluiten ze een belhuisje te rippen. Dit blijkt een opslagplek van een groep uit de Bijlmer. Mo de Show wordt onder druk gezet door Matthijs.

Afl. 3: Welke Kk Zwemles

Romano en Potlood zijn het land uit gevlucht. Taxi verrast Paus en Tatta met een riskant cadeau in de haven van Rotterdam.

Afl. 4: Calabria Dinnemok

Mo doet op eigen houtje zaken met Sandro, een Italiaanse crimineel die onderduikt in Amsterdam. Potlood en Eiffel zijn samen op pad om een klus te klaren voor Ian.

Afl. 5: Ewa Maghrebi

Muis en Domino's krijgen een vervelend bericht over hun vriend Haak. Paus gaat naar Antwerpen voor een afspraak met de Colombiaanse Tia Alvarez.

Afl. 6: Jagen

Adil komt in het nauw als hij hoort dat de vader van Muis met de politie praat. Mo de Show krijgt promotie. Taliban mag eindelijk op jacht van Paus.

Afl. 7: Komt Goed

Potlood keert terug in Amsterdam, maar stuit daar op een ontevreden Gladde en een onbereikbare Adil.

Mocro Maffia (S03)Videoland
Afl. 1: Niet Mijn Winkel, Vriend

De zoektocht naar Romano duurt voort. Ondertussen is De Paus bezig om een grote lading coke de haven uit te krijgen. Tatta krijgt de leiding en runt de operatie vanuit een vakantiepark. Adil zit met zijn advocaat Edith Roodschild bij zijn eerste zitting en is lichtelijk gespannen. Taxi's keuzes uit het verleden blijven hem achtervolgen, terwijl het werkveld zich uitbreidt naar de Bijlmer. Justitie besluit de tegenaanval in te zetten.

Afl. 2: Made In Holland

De coke van De Paus moet zo snel mogelijk worden gedistribueerd en er moet een nieuwe dekmantel worden opgezet. Adil zit klem en ontdekt dat zijn grootste vijand voor het oprapen ligt. Wanneer Tatta een desastreuze fout begaat, moet hij zelf de puinzooi opruimen. Potlood gaat op zoek naar de moordenaar van Gladde en stuit op een oude bekende.

Afl. 3: Saïd Aouita

De zoektocht naar het lichaam van Muis doet Nadira definitief breken met haar verleden. Gevoed door wraak betreedt ze het donkere pad. Tonnano moet nieuwe soldaten ronselen terwijl Tatta's fout hem blijft achtervolgen. Een fout die hij koste wat kost zal moeten rechtzetten. Familie is niet heilig meer.

Afl. 4: Potlood! Yeee Potlood!!

Mo denkt aan de invloed van Paus ontvlucht te zijn, maar wordt al snel ingehaald door de realiteit. Potlood en Eifel ontmoeten een nieuwe partij die ze naar Paus kan leiden, maar de prijs is hoog en leidt tot een vurige confrontatie.

Afl. 5: You Know Sacre Coeur?

Het net sluit zich om Taliban als de krachten binnen en buiten de muren zich tegen hem keren. De Paus en Tatta gaan in dekking na de confrontatie met Potlood en lopen oude bekenden tegen het lijf. Net als Taxi denkt aan de klauwen van justitie te ontsnappen, dient zich een nieuw gevaar aan. Vleugellam gaan Potlood en Nadira op zoek naar een nieuw pad dat ze naar De Paus kan leiden.

Afl. 6: Wollah Meh Ik Heb Iets Gezegd!

Een plotselinge draai van Cobus brengt De Paus en Tatta in een benarde situatie. Voor Tatta wordt deze alleen maar lastiger als Chantal voor z'n deur staat en de loyaliteit tussen hem en De Paus ultiem op de proef wordt gesteld. Dit terwijl Mo op De Paus wacht om zijn probleem met hem uit de wereld te helpen...

Afl. 7: Toch, Joey?

Terwijl De Paus en Tatta creperen in de container, gaan Tonnano en Ashraf op oorlogspad om De Paus te redden. Potlood en Nadira ruiken echter bloed en een ware race tegen de klok drijft iedereen tot het uiterste. Wie komt op tijd?

Mocro Maffia (S04)Videoland
Mocro Maffia (S05)Videoland
Aflevering 1Sinds June 2, 2023
Aflevering 2Sinds June 9, 2023
Aflevering 3Sinds June 16, 2023
Aflevering 4Sinds June 23, 2023
Aflevering 5Sinds June 30, 2023
Aflevering 6Sinds July 7, 2023

Reacties op Mocro Maffia