De Jacht op de Mocro-Maffia

Genres: Documentary

Releasejaar: 2020

Omschrijving De Jacht op de Mocro-Maffia

Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt het complete verhaal in beeld van de opkomst en val van Neerlands beruchtste gangsters van dit moment: Redouan Taghi en Saïd Razzouki.

Seizoenen

De Jacht op de Mocro-Maffia (S01)Videoland

Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van Neerlands beruchtste gangsters van dit moment in beeld; Ridouan Taghi en Saïd Razzouki.

NieuwDezeWeek Promo:

De Jacht op de Mocro-Maffia (S02)Videoland

John van den Heuvel duikt in de wereld van de handlangers van Ridouan Taghi in een nieuw seizoen van de Jacht op de Mocro-Maffia. Motorbende Caloh Wagoh, bendelid Tony de G. en Rico de Chileen: wie zijn deze nietsontziende criminelen? Met niet eerder vertoonde beelden én feiten. Elke vrijdag zie je een nieuwe aflevering van de vijfdelige reeks.

De Jacht op de Mocro-Maffia (S03)Videoland
De Jacht op de Mocro-Maffia (S04)Videoland

Hoe is de moord op Peter R. de Vries voorbereid, terwijl Ridouan Taghi vastzat in de Extra Beveiligde Inrichting? Kijk vanaf nu elkek woensdag een aflevering van seizoen 4 van De Jacht Op De Mocro-Maffia, met John van den Heuvel.

De Jacht op de Mocro-Maffia (S05)Videoland

Uit PGP-gesprekken blijkt dat de moordbende van Taghi, Rico de Chileen en Raffaele Imperiale vastbesloten zijn om Karim B. op te sporen. Ze beschouwen hem als een aartsrivaal en hebben een aanslag op hem gepland. Tegen het einde van 2023 vraagt Nederland Spanje om Karim B. aan te houden vanwege grootschalige drugshandel en zijn lidmaatschap van een criminele organisatie. Niet alleen in Spanje, maar ook in Nederland is hij het onderwerp van een onderzoek naar grootschalige drugshandel bij het OM in Den Haag. Uiteindelijk meldt Karim B. zichzelf bij de Spaanse politie. Verrassend genoeg wordt hij kort na zijn aanmelding vrijgelaten door de Spaanse autoriteiten, waarom is niet helemaal duidelijk. John van den Heuvel rijdt met Manuel, het hoofd van het onderzoek naar Karim B., langs alle cruciale locaties, waaronder de plaats waar Karim B. zou wonen. Daar doet zich een onverwachte gebeurtenis voor: John van den Heuvel loopt Karim B. tegen het lijf.

Reacties op De Jacht op de Mocro-Maffia