A Million Little Things

7.7

Genres: Comedy, Drama

Releasejaar: 2018

43 min

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving A Million Little Things

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten. Als de vrienden worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis, beseffen ze hoe bijzonder hun vriendschap is. Ze besluiten voortaan alles uit het leven te halen.

Seizoenen

A Million Little Things (S01)Videoland
pilotSinds Dec. 19, 2018

Een groep vrienden uit Boston wordt opgeschrikt door een heftige gebeurtenis. Ze beseffen hoe bijzonder hun vriendschap is en besluiten voortaan alles uit het leven te halen.

band of dadsSinds Dec. 19, 2018

De vrienden willen er zijn voor Jons dochter, Sophie, die een dans zou instuderen met haar vader. Eddie neemt met tegenzin Jons plek in. Maggie gaat akkoord met een therapiesessie voor Rome, maar dat blijkt toch geen goed idee. Danny biecht Gary een geheim op. Jon blijkt voor zijn dood een voicemailbericht ingesproken te hebben.

save the dateSinds Dec. 19, 2018

Gary, Rome en Eddie ontdekken dat Jon voor zijn dood overal aan had gedacht. Hij had zelfs een uitje georganiseerd voor Gary’s verjaardag. Maar als op deze dag een ernstig geheim wordt onthuld, slaat de stemming om.

friday night dinnerSinds Dec. 19, 2018

De onthulling van Delilah en Eddies geheim eist zijn tol binnen de groep. De toekomst van het restaurant van Delilah en Regina is onzeker. Als een oude vlam plotseling opduikt, is dat een test voor de relatie van Maggie en Gary. Delilah vindt het moeilijk de balans te vinden tussen het beschermen van haar kinderen en het levend houden van Jons herinnering.

the game of your lifeSinds Dec. 26, 2018

Gary neemt Maggie mee uit op een romantische date. Hij hoopt dat ze openhartig is over een geheim dat ze met zich meedraagt. Eddie realiseert zich hoeveel Katherine heeft opgeofferd. Om haar terug te winnen, probeert hij de start van Theo’s toneelstuk uit te stellen, zodat ze erbij kan zijn. Rome gaat in therapie.

unexpectedSinds Jan. 2, 2019

Delilah worstelt met haar ingrijpende beslissing. Maggie en Gary passen op Theo. Regina ontdekt wat Romes grote geheim is.

i dare youSinds Jan. 9, 2019

Nadat Regina heeft ontdekt dat ze Rome misschien toch niet zo goed kent als ze dacht, moet ze belangrijke beslissingen voor hem nemen. Gary probeert Maggie ervan te overtuigen dat hij er altijd voor haar zal zijn. Katherine heeft een nieuwe aanbidder.

fight or flightSinds Jan. 16, 2019

Maggie wordt geteisterd door nachtmerries die haar dwingen een trauma onder ogen te komen. De groep komt er eindelijk achter dat Maggies kanker terug is. Gary probeert nog één keer Maggie te overtuigen zich te laten behandelen. De vriendengroep komt samen bij een proeverij in het nieuwe restaurant van Regina en Delilah.

perspectiveSinds Jan. 23, 2019

Gary heeft het moeilijk met de beslissing die Maggie heeft genomen. Hij denkt terug aan zijn chemokuur en hoe Jon hem steunde. Rome vertelt zijn vader eindelijk over zijn issues. Katherine moet een balans zien te vinden nu ze een alleenstaande, werkende moeder is.

christmas wishlistSinds Jan. 30, 2019

De feestdagen komen eraan en Delilah probeert te bedenken hoe ze Sophie en Danny gaat vertellen over haar zwangerschap. De vriendengroep komt samen om, ondanks het grote gemis van Jon, de familie Dixon in kerstsfeer te brengen.

secrets and liesSinds Feb. 6, 2019

Delilah krijgt verontrustend nieuws en heeft opnieuw haar vrienden nodig om haar gezin te ondersteunen. Ondanks Gary’s bezwaren dringt Maggie erop aan om met z’n allen mee te doen aan een hardloopwedstrijd voor een goed doel, ter preventie van zelfmoord. Danny is van plan een bijzonder iemand voor te stellen aan zijn moeder en zus.

The Day BeforeSinds Feb. 13, 2019

Een blik terug in de tijd: de dag voordat Jon een eind maakte aan zijn leven. Jon kampt zowel op zijn werk als thuis met problemen. Delilah en Eddie staan op het punt Jon over hun affaire te vertellen. Maggie begint een nieuw leven in Boston.

Twelve SecondsSinds Feb. 20, 2019

Delilah probeert een manier te vinden om het huis te houden. Ashley heeft een geheime ontmoeting met iemand die mogelijk kan helpen. Maggie krijgt nieuws over haar behandeling.

SomedaySinds Feb. 27, 2019

Delilah vindt een knappe expert om haar te helpen met de laatste klusjes voor de opening van het nieuwe restaurant. Ondertussen heeft Regina last van haar dominante moeder, die verontrustende details uit haar verleden oprakelt.

The RockSinds March 6, 2019

De scheidingsbemiddeling tussen Eddie en Katherine wordt ingewikkeld. De broer van Rome komt onverwacht op bezoek. Gary en Maggie proberen een item van hun bucketlist af te strepen.

Trailer

Reacties op A Million Little Things