Zes Netflix Original-films waar we naar uitkijken

We hebben dit jaar al kunnen genieten van diverse meeslepende en originele Netflix Original-films. Denk aan Pieces of a Woman, Finding ‘Ohana, Malcolm & Marie en To All the Boys: Always and Forever. Dit zijn nog een aantal films die je in de gaten moet houden.

Army of the Dead - 21 mei

Dave Bautista heeft zich redelijk onsterfelijk gemaakt in de rol van Drax in Guardians of the Galaxy en krijgt nu de hoofdrol in de zombie film van Zack Snyder. In Army of the Dead moet zijn personage te midden van een zombie-uitbraak in Las Vegas een bank beroven. Het belooft een heerlijke actiefilm te worden met veel geweld, explosies en gestoorde situaties.

Red Notice - releasedatum onbekend

Het tofste aan de aankomende Netflix Originals is dat ze allemaal enorm bekende en getalenteerde acteurs bevatten. Meer dan ooit zien we hoe grote namen zich binden aan Netflix. Red Notice is daar een goed voorbeeld van. Deze film met Gal Gadot (Wonder Woman), The Rock (Fast & Furious) en Ryan Reynolds (Deadpool) draait om een FBI-agent die de grootste criminelen ter wereld achter slot en grendel wil krijgen. Onder andere de rivalen die Gadot en Reynolds spelen. Er is nog geen trailer voor de film uit, maar wel is er aandacht voor in de algemene Netflix Originals 2021-trailer (waarin je meer films voorbij ziet flitsen die in dit artikel aan bod komen).

Beauty - releasedatum onbekend

Als een jonge zangeres het platencontract van haar leven krijgt aangeboden, zou je denken dat haar droom uitkomt. Zo voelt het niet, want ze worstelt met haar identiteit als artiest, maar ook als mens. Lena Waithe (Queen & Slim) schreef deze dramafilm waarin onder andere Sharon Stone, Giancarlo Esposito en diverse nieuwe acteertalenten in schitteren. In de onderstaande video zie je Lena Waithe meer vertellen over haar plannen met de wereld:

Don’t Look Up - releasedatum onbekend

We schreven net al dat er grote namen naar Netflix komen, en wat dacht je van een film met daarin Meryl Streep én Leonardo DiCaprio? Niet genoeg? Cate Blanchett en Jennifer Lawrence erbij? Deze film van regisseur Adam McKay bevat ze allemaal en moet wel een hit worden. Het gaat om een sci-fi-film over twee astronomen die op een mediatoer gaan. Niet om hun eigen boeken te promoten, maar om de wereld te waarschuwen dat er een komeet op aarde afkomt. Het is een satirische film, dus verwacht veel bizarre momenten. Sinds The Wolf of Wall Street weten we dat Leonardo DiCaprio wel raad weet met gestoorde situaties:

Back to the Outback - releasedatum onbekend

Mocht jij of je kind fan zijn van Izzy’s Koala World, dan is Back to the Outback een release om vast op je bucketlist te zetten. Deze film gaat over Australische diertjes die uit de dierentuin willen ontsnappen om terug te gaan naar de Outback waar ze thuishoren. Je kunt je vast wel een voorstelling maken van deze film met de stemmen van Keith Urban, Guy Pearce, Eric Bana en Isla Fisher. Hieronder enkele schattige Izzy’s Koala World-momenten om vast in de stemming te komen:

The Guilty - releasedatum onbekend

Het is een gewone ochtend als alle anderen, wanneer telefonist Joe Bayler (gespeeld door Jake Gyllenhaal) een telefoontje krijgt van iemand die in levensgevaar is. Joe werkt namelijk bij de centrale van 911 (de Amerikaanse variant van 112) en terwijl hij aan de telefoon hangt ontvouwt zich een verhaal waarin hij niet alles en iedereen kan vertrouwen. Vooral zijn eigen gevoel niet. Regisseur is Antoine Fuqua (Training Day), maar interessanter nog is de schrijver, namelijk Nic Pizzolatto (True Detective). Er is nog geen trailer van The Guilty, maar hier is er wel eentje van Jake Gyllenhaal in het geweldige Nightcrawler.

The Wolf of Wall Street

180 min

Releasejaar: 2013

Biography | Comedy | Crime | Drama

Trailer & info
Nightcrawler

117 min

Releasejaar: 2014

Crime | Drama | Thriller

Trailer & info