Pathé Thuis: Deze films check je in oktober

Pathé Thuis voegt een aantal grote namen toe aan het aanbod, met onder andere Hereditary, Ocean's 8 en nog veel meer toppers.

Pathé Thuis maakt zich klaar voor een stevige herfst, als we zo naar het aanbod kijken dat in de komende maanden aan de streamingdienst wordt toegevoegd. Enkele topfilms vinden hun weg naar het platform, zodat je je straks niet hoeft te vervelen als het buiten slecht weer is. We maakten een selectie van de beste titels, die zonder twijfel het streamen waard zijn. Zo kom jij je herfst wel door.

Escobar - Nu Beschikbaar

Oscarwinnaars Javier Bardem en Penélope Cruz spelen de hoofdrollen in deze bijzondere film over de opkomst en ondergang van de gevreesde Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Dit keer zien we de welbekende en waargebeurde gebeurtenissen door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo (Penélope Cruz) die ten tijde van zijn terreur dat een heel land verwoestte een gepassioneerde en stormachtige affaire met Pablo Escobar had.

Love, Simon - Vanaf 24 September

Iedereen verdient ware liefde, maar voor de zeventienjarige Simon Spier is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het uitvogelen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Een sympathieke en aandoenlijke romantische komedie.

Ocean's 8 - Vanaf 3 Oktober

Vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen. Zo lang broedde Debbie Ocean – de zus van - op de grootste overval uit haar carrière. Om haar plan te laten slagen, moet ze samenwerken met de allerbeste criminelen. Het doel: 150 miljoen dollar aan diamanten van de hals van een wereldberoemde actrice halen tijdens hét event van het jaar: het Met Gala. Het plan is uitgewerkt tot in de kleinste details, maar de dames mogen geen enkele steek laten vallen – en dat terwijl de hele wereld toekijkt. Met rollen voor Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling en Sarah Paulson.

Jurassic World: Fallen Kingdom - Vanaf 5 Oktober

In het nieuwste deel van een van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit zien we hoe Chris Pratt en Bryce Dallas Howard terugkeren naar Isla Nublar, enkele jaren na de gebeurtenissen van Jurassic World. In Fallen Kingdom dreigt een vulkaan op het eiland uit te barsten wat een gevaar vormt voor de overgebleven dinosaurussen. Om ervoor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven, moeten de overgebleven dino’s worden geëvacueerd. 

Hereditary - Vanaf 11 Oktober

De overleden grootmoeder van de familie Graham werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Na het overlijden van oma Graham komt langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over de afkomst van de familie aan het licht. Annie, de moeder, slaat gedwongen een duister pad in om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat haar gezin te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Unsane - Vanaf 8 Oktober

Een jonge vrouw (Claire Foy) verlaat haar huidige woonplaats om aan een nieuwe baan te beginnen en te ontsnappen aan een roerig verleden. Wanneer ze onvrijwillig wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. Maar is het echt of een waanbeeld? Als schijnbaar niemand haar wil geloven en de autoriteiten haar niet kunnen of willen helpen, zal ze haar angst onder ogen moeten komen. Een schokkend verhaal met wisselende perspectieven. Unsane stelt vragen over onze perceptie van de werkelijkheid, ons overlevingsinstinct en het systeem dat geacht wordt voor ons te zorgen.

Loving Pablo

123 min

Releasejaar: 2017

Action | Biography | Crime | Drama

Trailer & info