Film1: Film-highlights april 2019

Film1 voegt ook in april weer de nodige topfilms toe aan hun streamingdienst. Onder andere actiefilms Skyscraper en Mission: Impossible - Fallout

Film1: April-Update

Film1 heeft bekendgemaakt welke films er in de maand april worden toegevoegd. We hebben de lijst gecheckt en hieronder onze tips toegevoegd. Veel kijkplezier!

Hearts Beat Loud - Vanaf 5 april

Voormalig muzikant Frank verloor zijn vrouw bij een motorongeluk en heeft nu een slecht draaiende vintage platenzaak in Brooklyn, New York. Als zijn dochter Sam na de zomervakantie naar een universiteit aan de westkust zal gaan, beseft Frank dat hij op het punt staat alles te verliezen. Frank wil Sam niet kwijt en hoopt dat hun interesse voor muziek hen verbonden zal houden. Tijdens een jam-sessie dringt hij erop aan om Sams nummer ‘Hearts Beat Loud’ op te nemen. Wanneer Frank hun demo stiekem op Spotify zet, wordt de song een onverwacht succes maar Sam blijft bij haar beslissing om dokter te worden.

Mission: Impossible - Fallout - Vanaf 6 april

Tom Cruise is terug in de zesde spectaculaire actiefilm rondom geheim agent Ethan Hunt en zijn Impossible Missions Force. Twee jaar nadat Ethan de afvallige Britse spion Solomon Lane gevangenzette, hebben de overgebleven leden van Lane’s syndicaat zich opnieuw verenigd. Tijdens een missie in Berlijn kan het IMF niet voorkomen dat hun nieuwe vijand levensgevaarlijk plutonium in handen krijgt. Samen met CIA-agent August Walker (Henry Cavill) begint Ethan aan een race tegen de klok om een wereldwijde catastrofe te voorkomen, maar nieuwe bondgenoot begint steeds meer te twijfelen aan Ethans loyaliteit.

Skyscraper - Vanaf 13 april

Oorlogsveteraan en voormalig FBI-onderhandelaar Will Ford (Dwayne Johnson) houdt zich bezig met het beveiligen van wolkenkrabbers. Samen met zijn gezin verhuist hij naar Hong Kong voor een opdracht in het hoogste en veiligste gebouw ter wereld. Wanneer er plotseling een vuurzee ontstaat op de 96e verdieping, wordt Will beschuldigd van brandstichting en moet hij op de vlucht slaan. Hij wil zijn naam zuiveren door de werkelijke daders te ontmaskeren, maar moet tegelijkertijd alles in het werk stellen om zijn vrouw en kinderen te redden uit de brandende wolkenkrabber.

Under The Tree - Vanaf 19 april

Nadat hij door zijn vrouw het huis uit is gezet, gaat Atli weer bij zijn ouders wonen. Zijn vader Baldvin en moeder Inga zijn juist in een bittere burenruzie verwikkeld over een grote boom die naar de zin van de buren een te grote schaduw werpt op hun tuin. Terwijl Atli er alles aan doet om zijn dochter Asa weer te mogen zien, wordt de ruzie tussen zijn ouders en de buren steeds heftiger: eigendommen worden vernield, huisdieren verdwijnen op mysterieuze wijze en er worden camera’s geïnstalleerd. Wanneer ook nog het gerucht gaat dat de buurman een kettingzaag wil inzetten, zijn de gewelddadige gevolgen niet meer te overzien.

The First Purge - Vanaf 20 april

In dit vierde deel uit de reeks actie-horrorfilms is te zien hoe de jaarlijkse traditie is ontstaan van de meest gewelddadige twaalf uur van het jaar: de nacht waarin alle misdaden in de Verenigde Staten zijn toegestaan. Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar de kop in te drukken, besluiten de New Founding Fathers of America een sociologische theorie te testen waarbij binnen een besloten gemeenschap één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan. Het experiment wordt uitgevoerd op Staten Island en alle deelnemers krijgen vijfduizend dollar uitgekeerd, als ze het tenminste twaalf uur lang uithouden…

Only The Brave - Vanaf 27 april

Josh Brolin, Miles Teller en Jeff Bridges schitteren in dit waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotstos, een heldhaftige eenheid van lokale brandweermannen. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om hun landgenoten te beschermen, worden zij een van de beste brandbestrijding-teams in het land. Onder leiding van hoofdcommandant Eric Marsh (Brolin) waken ze over alles wat dierbaar is. Waar anderen voor gevaar vluchten, rennen deze mannen er juist naartoe. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.

Under the Tree

89 min

Releasejaar: 2017

Comedy | Drama | Mystery | Thriller

Trailer & info
Only The Brave

134 min

Releasejaar: 2017

Action | Biography | Drama

Trailer & info
The First Purge

97 min

Releasejaar: 2018

Action | Horror | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info
Skyscraper

102 min

Releasejaar: 2018

Action | Adventure | Thriller

Trailer & info
Mission: Impossible - Fallout

147 min

Releasejaar: 2018

Action | Adventure | Thriller

Trailer & info