De beste smart-tv's voor minder dan 300 euro

Smart-tv's zijn er al een tijdje en zijn ze ook al bijna de standaard. Gelukkig betekent dit ook dat ze daarom ook al in de lagere prijsklasse te krijgen zijn. Nu kan een Smart-tv een hele hoop kosten, maar dat hoeft niet om toch een beetje kwaliteit te krijgen. Daarom hebben we hier 5 smart-tv's voor mensen met een klein budget op een rijtje gezet.

Philips - 32PFS4132/12

249 euro - Dat doen we nog eens dunnetjes over

Het mag dan wel een Full-HD scherm zijn, maar door de Pixel-plus technologie is het beeld toch net wat levendiger. Het slanke design ziet er ook nog eens strak uit.

Maat doorsnee Ø : 80cm Beeld: Full-HD, 50Hz BPR Extra:2x HDMI, extra dun

Check hier de Philips 32PFS4132/12 op bol.com

Hitachi - 32HB4T62

229 euro - Hertz voor twee

Lijkt de best of both worlds, groot met veel extra's en een klein prijsje. De beste in deze lijst voor gamers en sportfanaten door de goede refreshrates en meerder HMDI poorten.

Maat doorsnee Ø : 81cm Beeld: Full-HD, 100Hz BPR Extra:  100Hz beeldverversing, WiFi, 3x HDMI

Check hier de Hitachi 32HB4T62 op bol.com

Philips - 32PFS5362/12

289 euro -  Strak en sterk

Netflix ligt letterlijk in je handen met deze tv gezien de afstandsbediening een speciale knop heeft, alleen voor Netflix. De installatie doet hij praktisch zelf, maar doet iets langer over het opstarten.

Maat doorsnee Ø : 81cm Beeld: Full-HD, 50Hz BPR Extra:2x HDMI, WiFi, Netflix knop

Check hier de Philips 32PFS5362 op bol.com

Finlux - FL3225F

239 euro -  Compact maar capabel

Deze Finlux is een goede tussenstap van de Smart-tv's. Hij is middelgroot, maar nog steeds compact. Het is een tv met een erg gebruiksvriendelijke functies, iets waar Finlux al jaren om bekend staat.

Maat doorsnee Ø : 82cm Beeld: Full-HD, 50Hz BPR, WiFi

Check hier de Finlux FL4020 op bol.com

Salora - 55SFW5012

179 euro - Klein maar fijn

Deze Salora is niet de grootste, maar dat is ook zijn kracht. Hij heeft alles wat een smart-tv nodig heeft in een kleine verpakking. De tv is dus uitermate geschikt voor op de slaapkamer, studentenkamer, of gewoon voor mensen die niet zo'n grote tv nodig hebben. Dat betekent daarintegen niet dat hij per definitie klein is, maar het is meer een relatief ding.

Maat doorsnee Ø : 56cm Beeld: Full-HD, 50Hz BPR Extra: ook in het wit te verkrijgen

Check hier de Salora 22FSW5012 op bol.com

Conclusie

Er is niet echt één 'beste' smart-tv beschikbaar, alleen degene die het beste bij jou past.

Als je per se een kleinere tv wilt, kun je kiezen voor een van de ~50cm tv's. Als je een slanke tv wilt zijn er weer andere opties.

Voor de beste beelverversing  (hoeveel keer per seconde de televisie het beeld kan vernieuwen) kies je een tv met een hoge Hertz (Hz) frequentie. Dit is vooral goed voor gamen en het kijken van actie en sport.

Als je wat extra functies of toevoegingen zoekt, ben je meestal wat meer geld kwijt, maar er zijn nog steeds relatief goedkope opties.

Disclaimer

NieuwDezeWeek kan een percentage van de opbrengst ontvangen als je bovenstaande links gebruikt om iets te kopen. Dit kost je niets extra's en zorgt ervoor dat je ons ondersteunt in het leveren van de beste content voor jouw gebruiksgemak.